Widok
haha spoko
my mamy 2 rozwiazania
1 sala weselna mojej rodzinki
(tylko nie wiem jak z terminami)
2 - rozstawimy namioty w ogordzie u rodzicow
takie jak z wypozyczalni agend-oland z pruszcza
cukiernie ma kuzynka
obraczki dostalismy po dziadkach
(tylko rozmiar przerobic)
sukienke kupie od ktorej z was na forum
buty w ryłko wypatrzyłam
kwaity sama bo jestem florystka(ale tylko hobbistycznie, bez wyksztalcenia w tym kierunku)
robie bukiety tylko na rodzinne imprezki
samochodem pojedziemy własnym
co nam jeszcze potrzeba
:-)
my mamy 2 rozwiazania
1 sala weselna mojej rodzinki
(tylko nie wiem jak z terminami)
2 - rozstawimy namioty w ogordzie u rodzicow
takie jak z wypozyczalni agend-oland z pruszcza
cukiernie ma kuzynka
obraczki dostalismy po dziadkach
(tylko rozmiar przerobic)
sukienke kupie od ktorej z was na forum
buty w ryłko wypatrzyłam
kwaity sama bo jestem florystka(ale tylko hobbistycznie, bez wyksztalcenia w tym kierunku)
robie bukiety tylko na rodzinne imprezki
samochodem pojedziemy własnym
co nam jeszcze potrzeba
:-)
Zarezerwuj już sobie fryzjera, bo soboty są zwykle oblegane właśnie przez panie młode od samego rana. No i wizażystka. Koniecznie próbna fryzura i makijaż. Ja akurat zmieniłam swoją fryzurkę, bo nie podobała mi się ta ilość lakieru i sztuczne loki. Oby ta druga okazała się fajna... idę do salonu w sopocie w hotelu chińskim przy plaży.
witam i życzę powodzenia w załatwianiu wszystkich spraw, obyście na czas zdążyli skoro to dla was wyjątkowa data :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Witam dziewczyny,
Wymarzyły mi sie na slub pokrowce na krzesła na wesele. Szukam szukam i widze tylko firme z Pruszcze w poblizu Trójmiasta. Nie wiem tylko czy te pokrowce pasuja na wszytskie krzesła - wesele mamy w lukullusie, tam sa krzesła takie jak zazwyczaj ma się w salonie, nie taki eniskie typu ISO ( chyba tak się to nazywa :) :) ... znacie jeszcze jakies firmy które wypozyczą pokrowca?
Pozdrawiam i prosze o podpowiedź
Wymarzyły mi sie na slub pokrowce na krzesła na wesele. Szukam szukam i widze tylko firme z Pruszcze w poblizu Trójmiasta. Nie wiem tylko czy te pokrowce pasuja na wszytskie krzesła - wesele mamy w lukullusie, tam sa krzesła takie jak zazwyczaj ma się w salonie, nie taki eniskie typu ISO ( chyba tak się to nazywa :) :) ... znacie jeszcze jakies firmy które wypozyczą pokrowca?
Pozdrawiam i prosze o podpowiedź
Agaaa napisał(a):
> racja
> fryzjer i wizazystka
>
> poczytaj na forum, tuttaj duzo dziewczyn poleca konkretne osoby
> sprawdzone itd:-)
>
> wlansie wlasnie
> a co wiecie na temat fryzjerki Marty Łuckiej
> fryzjerka chyba z zakladu na ul sw.ducha
>
>
Chodzę do Pani Marty od ponad dwóch lat i bardzo ją polecam, jest świetną fryzjerką i potrafi bardzo dobrze doradzić.
Jest tylko pewien problem, 2 miesiące temu urodziła dzidzię i jest teraz na macierzyńskim.
Za to w zakładzie jest jeszcze jedna świetna fryzjerka, Pani Ewa Lewandowska, obecnie czeszę się u niej i również bardzo polem.
Byłam u niej wczoraj i z tego co wiem to soboty ma bardzo oblegane, więc pewnie trzeba się umawiać z dużym wyprzedzeniem.
> racja
> fryzjer i wizazystka
>
> poczytaj na forum, tuttaj duzo dziewczyn poleca konkretne osoby
> sprawdzone itd:-)
>
> wlansie wlasnie
> a co wiecie na temat fryzjerki Marty Łuckiej
> fryzjerka chyba z zakladu na ul sw.ducha
>
>
Chodzę do Pani Marty od ponad dwóch lat i bardzo ją polecam, jest świetną fryzjerką i potrafi bardzo dobrze doradzić.
Jest tylko pewien problem, 2 miesiące temu urodziła dzidzię i jest teraz na macierzyńskim.
Za to w zakładzie jest jeszcze jedna świetna fryzjerka, Pani Ewa Lewandowska, obecnie czeszę się u niej i również bardzo polem.
Byłam u niej wczoraj i z tego co wiem to soboty ma bardzo oblegane, więc pewnie trzeba się umawiać z dużym wyprzedzeniem.
Hej, ja też jestem tutaj od niedawna, i jak na razie czytam co się da co by jak najwięcej się dowiedzieć jak za ten cały śłub się zabrać. A dziewczyny są bardzo pomocne. Chcemy z moim P. małe przyjęcie na 30-35osób i jak na razie jestem na etapie szukania miejsca na przyjęcie, poniżej wklejam linki jakby ktoś chciał skorzystać:
www.tawernaorlowska.pl
www.wogrodach.pl
www.lysa-gora.com.pl
www.delmar.gdynia.pl
www.monte.com.pl
www.restaurantpalace.gd.pl
www.ancora-gdynia.pl
www.karczmatrzydeby.pl
co do fryzjera to mogę polecić p.Mirkę z salonu 'For You' z Gdyni, ładnie obcina i czesze włoski
19.09.2009
www.tawernaorlowska.pl
www.wogrodach.pl
www.lysa-gora.com.pl
www.delmar.gdynia.pl
www.monte.com.pl
www.restaurantpalace.gd.pl
www.ancora-gdynia.pl
www.karczmatrzydeby.pl
co do fryzjera to mogę polecić p.Mirkę z salonu 'For You' z Gdyni, ładnie obcina i czesze włoski
19.09.2009