Widok
czy Wam się sprawdziła płeć dziecka ze smakami podczas ciąży?
jestem swietnym przykladem na to,ze absolutnie sie nie sprawdzila:D
Przez cale 7 miesiecy wogóle nie moglam patrzec na slodycze ani nic slodkiego.wczesniej je pożerałam wręcz.dopiero w 8 miesiacu zaczela wracac mi ochota.natomiast pochłaniałam ogromne ilosci rzeczy kwaśnych i ostrych.
No i będzie Sarka:)))
Kompletnie nie wierzę w te zaleznosc jedzenia do płci.ani w zadne inne zaleznosci typu:wygląd matki bo wtedy tez powinnam miec syna co mi wmawiali wszycy ktorzy mnie widzieli hehe.
Przez cale 7 miesiecy wogóle nie moglam patrzec na slodycze ani nic slodkiego.wczesniej je pożerałam wręcz.dopiero w 8 miesiacu zaczela wracac mi ochota.natomiast pochłaniałam ogromne ilosci rzeczy kwaśnych i ostrych.
No i będzie Sarka:)))
Kompletnie nie wierzę w te zaleznosc jedzenia do płci.ani w zadne inne zaleznosci typu:wygląd matki bo wtedy tez powinnam miec syna co mi wmawiali wszycy ktorzy mnie widzieli hehe.
Nie patrz na to,to są tylko zabobony,to się nie sprawdza.Mówią,że słodkie na dziewczynkę,a kwaśne na chłopca ja mam na odwrót jem słodkie codziennie,na kwasne nie miałam ochoty ani razu,a będzie chłopak.Zresztą masz jeszcze mnóstwo czasu,wszystko może Ci się zmienić,ale naprawdę nie sugeruj się tym, ani innymi zabobonami.