Widok

czy bolały was biodra po porodzie?:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jestem 2mc po porodzie i od jakis 2 tyg bola mnie biodra:( czy ktos tak mial?:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W okresie poporodowym i później bolały mnie i "strzykały" kolana. Biodra nie, ale miałam cc, wiec nie wiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam cc :)

bolały mnie biodra i kręgosłup - czułam jak mi się prostuje ;) i miałam wrażenie, że kości w stawach biodrowych wracają na swoje miejsce ;)
Jak dlugo os porodu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hmmm poki co nie zauwazylam bolu bioder
image
image
bolały mnie kolana , kucnąć nie mogłam , po miesiącu przeszło ,takie bóle kolan, bioder są podobno normalne
biodra nie, ale kolana strasznie. jestem 10 mcy po porodzie i jest coraz gorzej...
image image
tak, miewam bóle bioder ale głownie gdy leżę (na boku) własnie tak w kościach i tłumacze sobie to tak że kości wracają na swoje miejsce;)
Biodra nie ale nogi to masakra. Myslałam że to od kregosłupa. Byłam nastawić, faktycznie większość kręgów nie była na swoim miejscu ale to nie to. Dalej mnie bolą nogi. Najbardziej stopy... Masakra. Jak wstaję z łóżka to jak stara babcia chodzę......
Hmmm a mnie bolą kolana (szczególnie jak wstaje z kanapy - pierwszy moment) i już się zastanawiałam od czego to może być. Nie pomyślałam ze od ciąży ale widać że może tak być.

Biodra mnie nie bolą.
imageimage
czyli to normalne:) od wczoraj doszly bole nog mam nadzieje ze to szybko minie , bo nawet spacery z mala sprawiaja mi problem , a macie jakis sposob na to ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
mi pomogło wapno+witaminy które brałam w ciąży , teraz sobie przypomniałam że stopy też bolały ale krótko i nie tak bardzo jak kolana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja nie miałam bólu kolan, tylko bioder i kręgosłupa, trochę nieprzyjemne uczucie , jak to wszystko wraca na miejsce :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chcialam zaczac cwiczyc ale nie wiem czy teraz moge boje sie uszkodzic stawy,
ja tak miałam bolały mnie stawy biodrowe tak do miesiąca po porodzie,teraz boli mnie w krzyżu szczegónie jak wstaje po dłuższym siedzieniu.Ja też rodziłam 2 m-ce temu.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja choć od porodu minęło już ponad 9 miesięcy to kręgosłup ( dolna część ) po prostu boli strasznie :(
Kolana to była porażka :( ale przeszło, a biodra, nie wypowiem się bo mnie bolą od xxx lat :) (Jestem po operacji biodra )
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
dzieki a czy ktoras zwas zna jakies cwiczenia na zgubienie paru kilogramow nie obcizajac kolan i bioder

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

Pomysł na prezent dla 60latki (165 odpowiedzi)

podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka najchętniej...

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

do góry