Widok

czy dobre paluszki rybne istnieja?

Sa takie?Polecicie?Takie ktore maja w sobie rybe;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niby z Frosty mają 100% filetu,ale ja w nie wierzę dlatego nie kupuję,w tych paluszkach jest najgorszy syf,zmielone głowy itd.
Zrób sama,polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No wlasnie tez sie nad nimi zastanawialam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedyś mnie naszło na paluszki rybne - stałam jak ten kołek i czytałam składy wszystkich paluszków/burgerów itd. w Leclercu ;)

w końcu odeszłam z niczym ;) skład mi się nie podobał :] znikoma ilość ryb, do tego ryby, których ja nie uznaję ;) dzięki wielkie - wolę kupić filet z dorsza i samej usmażyć ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agusia a zdradz jak to robisz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
robiłam raz :] nie pamiętam z którego przepisu :] wolę usmażyć normalne kawałki ryby w panierce ;) mniej zabawy :]

ale zobacz tu:
http://grumko.blox.pl/2008/03/329-Domowe-paluszki-rybne.html
http://smakuje.blox.pl/2012/11/Domowe-paluszki-rybne.html
http://kuchennefascynacje.blox.pl/2011/08/Paluszki-rybne.html
http://nigella-ekspresowo.blogspot.com/2009/01/odcinek12-retro-na-szybko-paluszki.html
http://bakeholic.blogspot.com/2011/01/paluszki-rybne.html
http://www.youtube.com/watch?v=Mn1XkByn-BI

poza tym robiłam z fileta z dorsza(bez skóry) :] więc miejscami cieenka rybka ;) nie podobało mi się, że nie były takie ładne, foremne ;) i stwierdziłam, że następnym razem zrobię z mrożonych kostek z dorsza - żeby miały ładny kształt ;) ale ten następny raz jeszcze nie nadszedł ;)
http://www.youtube.com/watch?v=_zxYeJ8SG3o

chociaż teraz ponownie przeglądając zdjęcia/przepisy - może jednak się skuszę :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rzadko jadam, a jeśli już to kupuję w lidlu. składu nie analizowałam, ale zaintrygowało mnie to. Sa po prostu smaczne i widac niby filet... ale jaka jest prawda>>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprawdziłam skład - filet z mintaja 65%, mąka, woda, olej, skrobia ziemn., sól, przyprawa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to chyba nie jest zle?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mozesz rownie dobrze sama kupic jakas rybke np. dorsza zmielic i przygotowac go tak jak kotlety mielone i smazyc w roznych ksztaltach
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co do Frosty to ostatnio kupilam ze szpinakiem dla mlodego ochyda lepiej samemu zrobic
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla mnie akurat mintaj jest nie jadalny ;) więc mi ten skład nie pasuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kupiłam z Neptuna paluszki filet z łososia - dobre były, ale składu to nie pamiętam, w każdym razie smakowały rybą a nie jak inne panierką i gąbką
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011


DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzisiaj wreszcie "ustrzeliłam" mrożoną kostkę z dorsza :] jutro zrobię paluszki rybne z tego przepisu http://margarytka.blogspot.com/2013/02/paluszki-rybne.html :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wątek z przed 6lat. Czy na dzis cos sie zmienilo?? Sa paluszki rybne z dobrym składem??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem czy są takie z dobrym składem ;) poza samo-robnymi :)
Ja odpuściłam mintajowi. Przekonałam się do paluszków Złotych Frosty. Syn je lubi. Chętnie je.
My dorośli lubimy też Złote Paluszki warzywne Frosty ;)

Smaczne też są Złoty Mintaj Frosty - kostki z fileta. Tylko bez sensu pomniejszyli opakowanie :/ Jak było po 8 sztuk - to akurat miałam na 1 obiad dla całej rodziny ;) dla każdego po 2 kostki :P A teraz "ni przypiął ni wypiął" :P (jest 7 sztuk)
Nawet rybę po grecku z niego robiłam ;)

Niestety najsmaczniejsza wersja to paluszki smażone :P z piekarnika już nie są tak smaczne, chrupiące... Ale od czasu do czasu można sobie pozwolić ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

koło ryby może nie leżały, ale bardzo lubię te paluszki rybne, najbardziej froste ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kulinaria

Obiady abonamentowe - gdzie w Gdańsku? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich Forumowiczów :) Czy ktoś z Was orientuje się czy i ewentualnie gdzie można...

gotowanie wege (32 odpowiedzi)

Jakie są waszym zdaniem najlepsze sposoby obróbki termicznej warzyw? Jak zachować najwięcej...

Polecam przepis na kurczaka (10 odpowiedzi)

Ostatnio zrobiłam mężowi kurczaka w miodzie. Tak jak podszedł do tego, że w życiu nie zje...

do góry