Widok

czy dzieci widza duchy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakladam ten watek bo kolejne zdarzenie utwierdzilo mnie w przekonaniu ze chyba cos w tym jest.....jakies poltora roku temu moj maz powiedzial ze nasza coreczka wtedy ponad dwuletnia czasem nieruchomieje i wpatruje sie w jakis punkt , raz zapytal ja co tam widzi a ona ze innych ludzi.....jeszcze wczesniej zauwazalam u niej takie stany kiedy byla malutka ale nie zwracalalam na to zbytniej uwagi....wczoraj natomiast mala wziela mnie za reke zaprowadzila do pokoju i mowi : tu jest taka dziewczynka powiedz jej dzien dobry , a ja dam jej czesc i wyciagla reke ...przyznam ze ciarki mi przeszly po plecach....dzis zapytalam ja o ta niby wyimaginowana dziewczynke i powiedziala mi to samo co wczoraj czyli ze stala tam i tam i ze tak do niej mowila ....czytalam o tym troche ze dzieci czesto widza duchy ....wierze ogolnie w takie rzeczy wierze w duchy choc panicznie sie boje tego wszystkiego , a dzis to chyba wogole nie zasne....choc czasem mam wrazenie ze w tym naszym mieszkaniu - dosc starej kamienicy -kraza duchy osob ktore w nim mieszkaly i osob ktore stanowily szczesliwa rodzine i mam wrazenie ze opiekuja sie nami , a to ze moj tata tez czuwa to wiem napewno jednakze pewnie nie tylko te duchy tutaj sa....brrrrrr doslownie serce mi wali jak dzwon
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Straciłam dwie córki Alicję w 2018r i Anastazję w 2019 początkowo myślałam że małe dzieci zwracają uwagę na moją mimike twarzy jednak niewiem jak to określić ale malutkie dzieci takie do ok 1 roku bacznie mi się przyglądały odwracały głowę w moją stronę i się uśmiechały jak gdyby był ktoś ze mną ciężko było mi patrzeć na małe dzieci zwłaszcza że moje umarły ale sytuacja się powtarzała. Trudno nie wierzyć w coś większego gdy istota bez większej świadomości reaguje w taki sposób.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzieci koło 1 r.ż. z reguły uśmiechają się do wszystkich, więc przykro mi, ale nie nadinterpretuj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
To radził bym zacząć wierzyć bo byty duchowe mogę niektórych zmartwieć ale istnieją
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
2 miesieczne dzieci jeszcze nie gaworza - one gluza :p pozniej jest gaworzenie. Moja ma tak samo,pewnie to jej prababcia, ktorej nie bylo jej dane poznac, zmarla 2 miesiace przed porodem malej :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja Pani wierze mój malec 9 miesięczny nie raz mi to pokazuje,
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wow! niewiedziałam ze małe dzieci widzą duchy.Też bym chciała widzieć duchy chociaż nie zawsze bo bym ich się bała.

a dlaczego nazywasz sie Ponury?
Mój synek ma 2.5 roku i widzl Pana patrzał się na ścianę i płakał mówił że Pana widzi to jest możliwe mówił że palcem mu grozil
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ela, ja Ci wierzę. Wiem, że duchy istnieją.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry