Widok

czy firma Margo Vetrex upadła?

przestaly działać telefony, biuro zamkniete. Pytam bo zaplacilem zaliczke na okna i nie dosc ze minal juz ponad miesiac od planowego montazu okien nie zjawili sie ani nie ma z nimi zadnego kontaktu.

Czy ktos ma podobny problem z ta firmą?

Troche wstyd ze Vetrex podpisal umowe z takim niepewnym dystrybutorem. Stracilem zaliczke i juz raczej nie wezme Vetrexa tylko jakas inna firme.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
firma Vetrex to znany producent okien Vekai uznany Jjednak mam wycenę od kilku dealerów w dość wysokich cenach np. Vetrex Szczecin podał mi na profil Alphaline 90 cenę z montażem 57tys, a Stargard ponad 3 tys taniej .Jednak znajomy powiedział mi abym wycenił okna Veka w punkcie Petecki i tam się zaskoczyłem kolejne prawie trzy tysiące taniej .Przecież te okna są na tym samym profilu Veka Za co tam się płaci za marketing ? Facet od Peteckiego zrobił najlepsze wrażenia bo poprawił wiele błędów .
Opinie o oknach Veka są takie same jednak idzie je kupić znacznie taniej .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Vetrex Szczecin czy też Stargard to i tak okna w systemie Veka . Obydwie firmy tam konkurują Jednak ja polecam punkt w Stargardzie gdzie przynajmniej można zobaczyć okna, a nie ich przekroje w kawałkach tak jak w Szczecinie i jakieś okienka o minimalnych wymiarach. No i jak się porozmawia z punktem a Stargardzie to nie męczą telefonami człowieka typu "Kiedy nas Pan odwiedzi i podpisze umowę bo jest gotowa do podpisu ?"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Konkurencja jest, była i będzie na szczęście dla klientów i producentów i lubi jak widać, zaskakiwać dziwnymi wpisami. Ja też wiem że veka to ta sama jakość czy ta z Vetrexu, czy od Peteckiego czy też z Oknoplastu :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry