Widok

czy ktoras ma meza koziorozca badz narzeczonego?:)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak wyzej:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może jelenia? :P
albo łosia ;-)
gdybym takowych poszukiwala- z pewnoscia ujelabym to w swoim zapytaniu...
a cos z nimi nie tak? ja jestem koziorozcem
hm... ja swojemu rogów nie przyprawiam ;)

image
hmm moze od razu napisze wiecej chociaz pewnie zaraz pare osob mnie zaatakuje he he ze znak zodiaku nie siwdczy o tym kto jaki jest itp ale chcialam jedynie zaczerpnac inf osob ktore byc moze mialy podobne przezycie. pisze poniewaz sama jestem koziorozcem i wiem ze to "ciezki znak" jednakze jakos nie potrafie rozgryzc Pana koziorozca:( niedawno poznalam mezczyzne z pod tego znaku, spotkalismy sie dopiero 2 razy -rozmowy toczyly sie swietnie a ostatnie spotkanie zakonczyl nawet buziakiem na dobranoc ktory wyszedl tylko i wylacznie z jego inicjatywy- jednak miedzy spotkaniami i po spotkaniu -CISZA!!czy oni tak maja ze dzwonia dopiero tego dnia kiedy pasuje im sie spotkac? czy moze to przypade specjalny?pierwszy raz spotyka mnie cos takiego
kobieto? ja przepraszam, ze pytam, ale ile ty masz lat???
To przecież normalne, każdy facet tak ma i nie ważne czy koziorożec czy inny rogacz ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kazdy??no coz jakos pierwszy raz sie z tym spotykam- kazdy mezczyzna jakiego poznalam juz po pierwszym spotkaniu pisal i zabiegal o kolejne...
może przesadziłam, ale większość tak ma ;)
no ja mam koziorożca i jest tak jak piszesz, to po prostu zamkniety w sobie facet, nie okazuje uczuć ( przynajmniej mój)
TO JAK UDALO CI SIE GO ZDOBYC?:) CIAGLA INICJATYWA Z TWOJEJ STR?
też jestem z natury koziorożcem,a koziorozce to specyficzny znak, zanim otworzy się na drugiego człowieka wymaga czasu...ale za to jak już zdecyduje się otworzyć to tylko w pełni,tak ku pocieszeniu:)heh, powodzenia
hehe koziorozce tak maja:)a szczególnie Darki,ale warto w nie zainwestowac:) to pisze ja koziorozec facet:)
Ja mam narzeczonego koziorozca jest to naprawde facet z ciezkim charekterem ktory nie okazuje uczuc i do wszystkiego potrzebuje czasu,
jest to bardzo ciezkie ale idzie sie przezwyczaic i miec duzo cierpliwosci.A w twoim przypadku to ty powinnas zrobic nastepny ruch bo podejrzewan ze on nie zrobi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
"czy oni tak maja ze dzwonia dopiero tego dnia kiedy pasuje im sie spotkac?"

a Ty jak panienka na telefon spotykasz sie z nim dokladnie wtedy kiedy jemu pasuje mimo ze przez caly czas sie nie odzywa?
proponuje poruszyc ten watek na czaterii
Witam! Mój znak zodiaku to koziorożec, z moim narzeczonym - również o znaku Koziorożca jestem już razem (czerwiec 8 lat), niebawem się pobieramy. Powiem szczerze, że dogadujemy się super.
Ja mam narzeczonego koziorożca- jesteśmy już 6 lat, ale z tego co pamietam to nie skrywał swoich uczuć na poczatku.
mało poważne pytanie i adekwatne do tego odpowiedzi wiec nie rozumiem czemu sie dziwisz...
czy ty naprawde nie masz czym sie zajac?! co za pierdoly...az zal czytac takie bzdety...ja proponuje zaczac pisac na jakims forum dla 'wrozek' ;-)
ja jestem podobno Bykiem,ale podobają mi się Hiszpanie...
czy to zły znak?:P:P
ja tam wole urode nordycka...;-)) a jestem strzelcem
coraz lepsze tamaty na tym forum hehehe ;)
hehe..
odpowiednia, piątka, ja też strzelec... :)
;-)))
uff dobrze ze moj to strzeldc, bo jakby byl koziorozcem to bysmy musieli rozwod wziasc!! :P
mój tata i brat to koziorożce...i wogóle wogóle nie mają wspólnych cech !!! więc znak zodiaku chyba nic do tego nie powinien mieć.
do góry