Widok
jesteś już po więc faktycznie nie możesz:-)
ja jestem po prostu ciekawa jak to jest to napewno ciezka decyzja
mi chyba najgorzej byloby powiedziec o tym jego rodzinie spojrzec w twarz jego rodzicom
zreszta nie wiem czy takie sytuacje sie w ogole zdarzaja czy ktokolwiek ma tyle odwagi bo to chyba jednak wymaga odwagi i uczciwosci...
ja jestem po prostu ciekawa jak to jest to napewno ciezka decyzja
mi chyba najgorzej byloby powiedziec o tym jego rodzinie spojrzec w twarz jego rodzicom
zreszta nie wiem czy takie sytuacje sie w ogole zdarzaja czy ktokolwiek ma tyle odwagi bo to chyba jednak wymaga odwagi i uczciwosci...
Właśnie dziś dopadły mnie czarne myśli, że można jeszcze odwołać, że to nie tak, tamto zle, tylko zaliczki powpłacane, do gości podzwonić odwołać, czy ja Go w ogole kocham...itd. etc.
Widzę wszystkie Jego wady, żadnych zalet.
W pracy się ze mnie śmiały dziewczyny,że ja jak bym żałobę miała i że o depresji poporodowej słyszały, ale o przedślubnej nie i widzę tylko czarne strony.
Ale chyba nie miałabym odwagi, by to wszystko odwołać.
Widzę wszystkie Jego wady, żadnych zalet.
W pracy się ze mnie śmiały dziewczyny,że ja jak bym żałobę miała i że o depresji poporodowej słyszały, ale o przedślubnej nie i widzę tylko czarne strony.
Ale chyba nie miałabym odwagi, by to wszystko odwołać.
Jak bylismy u mnie w parafii u proboszcza spisywac protokol, to opowiadal nam o przypadkach odwolania slubu nawet dzien wczesniej. Jakos dwa czy trzy tygodnie przed naszym spisywaniem protokolu do takiej sytuacji doszlo.
Mi by bylo bardzo trudno. Na pewno wymaga to odwagi. No i musialoby wydarzyc się coś naprawdę strasznego, żeby mnie do takiego kroku skłonić.
Mi by bylo bardzo trudno. Na pewno wymaga to odwagi. No i musialoby wydarzyc się coś naprawdę strasznego, żeby mnie do takiego kroku skłonić.
dziewczyny zgadzam sie jak on zdradza ale co ludzie powiedza jak to ona jego biednego zostawi przed slubem?
dla tesciowej to bedzie ta wredna zołza co skrzywdzila jej syna dla siostry tak samo wiem takie rzeczy pewnie sie gdzies tam zdarzaja ale co powiedziec rodzinie jak sie odwola bo sie nie kocha....
dla tesciowej to bedzie ta wredna zołza co skrzywdzila jej syna dla siostry tak samo wiem takie rzeczy pewnie sie gdzies tam zdarzaja ale co powiedziec rodzinie jak sie odwola bo sie nie kocha....
Chyba lepiej odwołać, jeśli się nie kocha niż dalej oszukiwać. Oszukiwać wówczas i siebie i męża i wszystkich dookoła, męczyć się przez resztę życia (lub do rozwodu, jak kto woli). Poza tym, jak można ślubować miłość, której nie ma? Wówczas chyba nie można myśleć o tym, co powiedzą inni, tylko pomyśleć o sobie, o narzeczonym (za którego wychodząc, skazywałoby się go na życie w kłamstwie). I nie myśleć o nikim więcej.