Widok

czy ktos mial slub w czwartek?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, czy mazna brac slub w czwartek?
czy tylko piatek i sobota wchodza w gre?
wiele sal w okresie letnim jest juz zarezerwowana na piatki/soboty dlatego myslimy o czwartku, czy to jest wogole mozliwe???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja będę miała ślub w czwartek, ponieważ nie znalazłam na sobotę żadnego odpowiadającego mi miejsca. Odbędzie się on 11 czerwca, jest to Boże Ciało więc każdy będzie miał wolne.
image
rozumiem, ze nie ma problemu ze slubem koscielnym w czwartek.
jeszcze nie kontaktowalam sie z ksiedzem.
obecnie robie takie rozeznanie...bo terminy na soboty i piatki sa juz zajete.
Ja nie w czwartek co prawda, ale w poniedziałek, nie mniej jak widzisz nie tylko piątki i soboty są możliwe.
dzieki za pomoc:)
to dobra wiadomosc:)
W tym roku robię zdjęcia na czwartkowych ślubach - potwierdzam zatem, że to możliwe :)
pewnie że mozna kiedy się chce wszystko zalezy od młodych. Moja kuzynka miała ślub w czwartek w lipcu rok temu własnie ze wzgledu ze nie mogła znalesc ani sali ani orkiestry...w dodatku ja to taniej troche wyniosło
9 maj 2009 :)

image
Potwierdzam, że ślub w czwartek jest możliwy i wbrew pozorom ma duzo zalet. U nas w piątek i sobotę były poprawiny, a potem jeszcze niedziela na odpoczynek ;-)
image
a ja byłam na weselu w środę :-) choć było to 15 sierpnia czyli w święto kościelne
imageimage
nasza forumka Polcia miała ślub w czwartek przed długim weekendem sieprniowym :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mój kuzyn miał w zeszłym roku wesele w czwartek, teraz nie pamiętam czy był to 15 sierpnia (wolne) czy dzień po czyli piątek był dniem wolnym...ale w czwartel miał ślub i wesele

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry