Widok

czy ktoś z Was mial plener ślubny na zamku w Malborku? - pyt. dotyczące formalności

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Miał z Was ktoś może plener na zamku z Malborku? a może fotografowie robiliście tam zdjęcia parom? kuzynka chce tam właśnie zorganizować swoją sesję w pierwszych dwóch tygodniach czerwca tego roku. Czy trzeba załatwiać jakieś dodatkowe formalności "u władz" zamku, jakieś pozwolenia na taką sesję itd.? byłam na zamku wieki temu, 3 lata temu na Wawelu i straszny tłok - czy w takim miejscu da się w ogole zrobić zdjęcie, na ktorym nie będzie turystów?
wiem, ze w starych wątkach o tym gdzie robić plener ktoś pisal, że mial tam sesję i zdjęcia wyszly super ale moze jakieś świeże opinie? z góry dziekuję
PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE KŁAMSTWA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam

My mieliśmy sesje na zamku w Malborku i to w dniu oblężenia Malborka :)
za wejście zapłaciliśmy 1 butelkę weselnej :) nie ma żadnego problemu z wejściem u nas był tylko problem z dojechaniem pod zamek ponieważ nie wpuszczali samochodem po zamek ale się udało :) Jak jest dobry fotograf to da sobie rade z turystami :) zdjęcia wyszły bardzo ładne polecam sesję na zamku :)
image
www:http://www.agatadekoracje.pl tel:508 414 614

niestety teraz się pozmieniało i butelka wódki już nie wystarczy :(
Kuzynka robiła zdjęcia we wrześniu na zamku, wykupuje się w kasie zamkowej pozwolenie na robienie zdjęc, kosztuje to chyba 120PLN, ale nie wiem czy coś się nie zmieniło, no i i tak nie można robić zdjęć w niektórych pomieszczeniach, wtedy chyba trzeba jeszcze dokupić pozwolenie na fotki jak dla wycieczek, ale tego już nie jestem pewna bo kuzynka miała fotki tylko w ogordach i krużgankach
image
19.09.2009
najlepiej skontaktuj sie z działem marketingu Muzeum w Malborku, zapytaj czy mozesz, nie pytaj ile kosztuje, bo wtedy mozliwe, ze beda chcieli cos sciagnać od Ciebie ;) zreszta jak chcesz plener a nie foty w srodku, to nie powinni chciec kasy, ale radze miec w garsci pisemna zgode ;)
karolcia_pf miała sesję na zamku w Malborku, teraz możesz ja znależć głownie na forum rodzina, ale pewnie maila ma w profilu-poszukaj i skontaktuj się z nia. Zdjęcia bajeczne:)
dzięki za podpowiedzi :) faktycznie najlepiej będzie skontaktować się z samym zamkiem. z tego co Marta mówiła to chce zdjęcia na zewnątrz a nie w komnatach. jej fotograf też jest z Mazur i na zamku w Malborku będzie pierwszy raz, tak samo jak "młodzi". dlatego namawiam kuzynkę by przyjechała chociaż raz do Malborka by pozwiedzać zamek i poszukać miejsc gdzie fajnie by bylo zrobić zdjęcia bo później latać po zamku i "na szybkiego" coś szukać to ryzykowne :(
PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE KŁAMSTWA

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry