Widok

czy mozna bez rajstop ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Tak sie zstanawiam, bo chce kupic do ślubu sandałki i z rajstopami to bedzie masakrycznie wygladac. Z drugiej strony sie zastanawiam czy to nie bedzie przesada ? A wy jak to rozwiazałyscie ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja do butow z odkrytymi palcami bede miala biale kabaretki samonosne i wyglada to fajnie
ja nie bede miala rajstop, mam odkryte buty i krotka sukienke wiec rajstopy odpadaja.

na wszystkich fotach "gwiazd" nigdy do odkrytych butow nie maja zalozonych rajstop.
ja tez bym stawiała na kabaretki nawet miałam taki plan by wystąpić w kabretkach i sandałkach, ale zakochałam się w innych butkach i paluchy zakryte bedą :)
Ja miałam pończochy i szczerze polecam takie rozwiązanie. Gołe nogi moim zdaniem wyglądają nieelegancko, a ślub to jednak bardzo podniosła uroczystość.
jak sa zgrabne i opalone to czemu maja wygladac nieelegancko?

nieelegancko to wygladaja odkryte paluchy z rajstopami.

ja nie zakladam rajstop
Nie kazdy ma zgrabne i opalone :))
tez fakt, ale ma dluga suknie pod ktora nic nie widac :)
Ja miałam gołe nogi, z tym że zaznacze - buty z zakrytymi czubkami i piętami. Było tak gorąco w dniu naszego ślubu, że w rajstopach czy pończochach pod tą sukienką bym się chyba ugotowała. Wszystkie opcje mają swoje dobre i złe strony, ale ja postawiłam na wygodę :)
TO JEST WASZ DZIEN I MACIE SIE CZUC BOSKO I BARDZO WYGODNIE :)
Slub w Sierpnu mam nadzieje ze bedzie cieplutko i nie wyobrazam sobie zebym miala zakladac rajstopy i inne wczesniej wymienione cudenka...zreszta jak juz wczesniej dziewczyny pisaly , nic nie widac pod dluga suknia no chyba ze ktos bedzie mial krotka ;)
Ja mam ślub w lipcu i też nie zakładam rajstop, po pierwsze czuje się w nich niewygodnie, po drugie spod długiej sukni i tak ich nie widać, nie chcę się dodatkowo smażyć na sali. Jeśli chodzi o powyższe rady typu: bez rajstop nie elegancko załóż choć "niewidoczne" rajstopy z całym szacunkiem skoro niewidoczne to po co zakładać, przecież nikt nie będzie podchodził do panny młodej i sprawdzał czy je ma. Bez rajstop jest zdecydowanie wygodniej.
Pozdrawiam
mozna, a czemu nie - nikt tego nie zabrania.......
no tak wikus, ale jak jest gorąco, to nie wiem jak Tobie, ale mi się strasznie gołe stopy odparzają w butach a potem mam ranę na ranie.... obowiązkowo zakładam POŃCZOCHY samonośne, myślałam że w tych czasach już większość dziewczyn je używa zamiast rajstop i się zdziwiłam jak przeczytałam cały wątek- większość mówi tylko o rajstopach i rajstopach.... rajstopy latem odpadają, poza tym są mało sexowne - jeśli chcecie żeby Wasz facet w noc poślubną ściągał z Was suknię to się zastanówcie jak zareaguje na widok pończoszek a jak na widok rajstop :P

Pozdrawiam
Ja tam też uważam że rajstopy neee pończoszki samonośne jak najbardziej :) a co do sandałków to takie pończochy są w sam raz :) a wychodzące palce z otwartych butów są wręcz faux pas
Miałam ślub w sierpniu, kupiłam sobie białe sandałki z odkrytymi palcami i pięta i byłam bez rajstop/pończoch. Mi było bardzo wygodnie
A ja w ogóle nie noszę rajstop i na swoim ślubie też nie miałam-nie uważam że to coś nieeleganckiego.
a kto bedzie zagladal z gosci pannie mlodej pod kiecke?to wszystko tak naprawde zalezy od ciebie i w czym dobrze sie czujesz:)
do góry