Widok

czy można się opalać po oczyszczaniu twarzy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, czy jeśli pójdę na oczyszczanie twarzy, to czy po 2-3 dniach można iśc na solarium na 10 min.?? Jak długo utrzymują się ślady po oczyszczaniu??
chcę iść w tym tygodniu na oczyszczanie ale później jeszcze muszę się opalić (do 19.08), moze macie godny polecenia gabinet, gdzie nie robią zbyt zauważalnych śladów??
ania basterd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapytaj najlepiej kosmetyczkę. Ja mam robioną eksfoliację czy jakoś tak i nie mogę się opalać jeszcze przez tydzień po zabiegu.

image image
Mi po oczyszczaniu kazano unikac slonca przez tydzien.

image
właśnie tak myslałam....będę musiała załatwić to w takim razie do konca tygodnia, a moze macie jakieś godne polecenia kosmetyczki, które nie robią za wielkich sladów??
ania basterd
ja polecam mikroderoblazję w domu, są zestawy w dobrych sklepach , loreal już za 75 pln. to lepsze niż peeling, takie zabiegi wykonuje się rówież w gabinetach ale trochę inną metodą

Inne tematy z forum Wesele

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry