Widok

czy o 8:00 w Lidlu będzie już towar z gazetki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy jeśli przyjadę na otwarcie to towar już powinien być czy dopiero wykładają go w ciągu dnia?
Pytam bo mam możliwość jechać tylko przed pracą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
o 8 będzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w lidlu pracuja od 4 lub 6 rano ;) wiec pewnie zdaza ;) a i dzisiaj pewnie po zamknieciu wykladaja.
pewnie ze bedzie, a kolejka juz się pod sklepem ustatwia
Albo już nie będzie ;)
przygotuj się na bitwę z babciami :D
imageimage
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio co byłam w którymś z Lidlów, to towaru z gazetki rano jeszcze nie było. (Dotyczy to aż 3 różnych punktów więc to jakaś tendencja, ponadto chodzi zarówno o tekstylia, jak i o towary spożywcze).
I nie to żebym była gapą :D. Przykładowo wykładanie towaru o 11-tej (mrożonki) odnotowałam.
jeśli chodzi o materiały /sprzęty w koszach to muszą być przygotowane na otwarcie a co do towarów w takich niebieskich boxach /ticobox/to może nawet być rozładowany w godzinach popołudniowych bo takie sklepy maja dostawę kilka razy dziennie
image
TAK

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

do góry