Widok

czy słyszeliście o producencie agd "nardi"?

znalazłam piekarnik tej firmy i zakochałam się od pierwszego wejrzenia, niestety nie znam tej firmy i w sumie niewiele informacji na jej temat jest w sieci. Czy ktoś z was miał z nią do czynienia i czy jest w stanie mi ją polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jako projektant stosowałem kilka razy sprzęt Nardi i klienci nigdy nie zgłaszali reklamacji- w przeciwieństwie do "niemieckich" producentów.
nardi to nie jest najnizsza półka- to dobre wzornictwo, niezła jakość.
Dystrybutorem jest grupa Grass przedstawiciel takich marek jak np. Falmec okapy. Polecam- dla indywidualistów. Mnie najbardziej podoba się model: FEA 47D 54N .

Ze swojej strony oferujemy:
aranżacje wnętrz z pełnym doradztwem- wykonaniem i montażem mebli w systemie bez zaliczkowym z dowolnych materiałów ( szkło, akryl, forniry, drewno, folia …ect…)
Zapraszamy do odwiedzenia strony: http://iq-design.firmeo.biz
kom. 0 794 63 55 33
W tym tygodniu promocja: Oświetlenie szuflad gratis !
Tak na nieszczescie kupilem chlodziarko zamr AT-300NFA po pol roku pracy okazalo sie ze jest wada fabryczna i servis z plonska wymienil ale za to opinia montara a wiec fachowca ktory dokonuje napraw nie byla pochlebna o tym sprzecie. Niestety jak na zlosc 2 dni pozniej strzelila mi plyta indukcyjna PVC 60 INS i od czasu zgloszenia reklamacyjnego nic po zlozeniu drugiego tez cisza pozostaje rzecznik praw konsumenckich. Wiec nauczka dla mnie a dla wszystkich pragnacych miec dobry i sprawdzony sprzet proponuje spytac fachowcow. Mnie polecil ten sprzet pewien projektant ktory aranzowal umeblowanie i wystroj kuchni i mowiac krotko dalem sie namowic. Ale z tego co obserwuje to nalezalo Boscha Simensa lub zupelnie cos innego. Poprzednio nmialem lodowko zamrazalke Whirpoola - 10 lat bez awarii. Tak to jest gdy dokonuje sie nieprzemyslanych do konca zmian. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Kuchnia na wymiar - cena - opinie (189 odpowiedzi)

Witam wszystkich ! :) chciałabym prosić o pomoc w wyborze firmy, która zrobi mi meble kuchenne na...

Jaki jest koszt budowy domu? (128 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

Nieruchomości, kredyty itp. (246 odpowiedzi)

Cos na poczatek na temat MdM. Koniec Mieszkania dla młodych. Co proponuje PiS? Jeden z...

do góry