Widok

czy słyszeliście o producencie agd "nardi"?

znalazłam piekarnik tej firmy i zakochałam się od pierwszego wejrzenia, niestety nie znam tej firmy i w sumie niewiele informacji na jej temat jest w sieci. Czy ktoś z was miał z nią do czynienia i czy jest w stanie mi ją polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jako projektant stosowałem kilka razy sprzęt Nardi i klienci nigdy nie zgłaszali reklamacji- w przeciwieństwie do "niemieckich" producentów.
nardi to nie jest najnizsza półka- to dobre wzornictwo, niezła jakość.
Dystrybutorem jest grupa Grass przedstawiciel takich marek jak np. Falmec okapy. Polecam- dla indywidualistów. Mnie najbardziej podoba się model: FEA 47D 54N .

Ze swojej strony oferujemy:
aranżacje wnętrz z pełnym doradztwem- wykonaniem i montażem mebli w systemie bez zaliczkowym z dowolnych materiałów ( szkło, akryl, forniry, drewno, folia …ect…)
Zapraszamy do odwiedzenia strony: http://iq-design.firmeo.biz
kom. 0 794 63 55 33
W tym tygodniu promocja: Oświetlenie szuflad gratis !
Tak na nieszczescie kupilem chlodziarko zamr AT-300NFA po pol roku pracy okazalo sie ze jest wada fabryczna i servis z plonska wymienil ale za to opinia montara a wiec fachowca ktory dokonuje napraw nie byla pochlebna o tym sprzecie. Niestety jak na zlosc 2 dni pozniej strzelila mi plyta indukcyjna PVC 60 INS i od czasu zgloszenia reklamacyjnego nic po zlozeniu drugiego tez cisza pozostaje rzecznik praw konsumenckich. Wiec nauczka dla mnie a dla wszystkich pragnacych miec dobry i sprawdzony sprzet proponuje spytac fachowcow. Mnie polecil ten sprzet pewien projektant ktory aranzowal umeblowanie i wystroj kuchni i mowiac krotko dalem sie namowic. Ale z tego co obserwuje to nalezalo Boscha Simensa lub zupelnie cos innego. Poprzednio nmialem lodowko zamrazalke Whirpoola - 10 lat bez awarii. Tak to jest gdy dokonuje sie nieprzemyslanych do konca zmian. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Kuchnia na wymiar - cena - opinie (189 odpowiedzi)

Witam wszystkich ! :) chciałabym prosić o pomoc w wyborze firmy, która zrobi mi meble kuchenne na...

Elewacja zewnętrzna - jakie materiały i farby polecacie? (13 odpowiedzi)

Pogoda się zrobiła i czas pomyśleć o elewacji zewnętrznej domu. Z tego co zdążyłam się...

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

do góry