Widok

czy sobieski to dobra wódka?? ;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak uważacie? Ja za bardzo się nie znam, mój narzeczony też nie, ale jest za sobieskim na nasze wesele. Chodzi mi o to, żeby gościom "smakowało" i się za bardzo nie pochorowali na drugi dzień:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja sie tez nie znam ale na wszystkich weselach, imprezach jakich bylam ostatnio(a bylo niemalo) byl zawsze sobieski

imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poczytałam sobie właśnie opinie w internecie i ile osób, tyle zdań. Jak ktoś chwali jakąś wódkę, to zaraz drugi pisze, że okropna...:)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas była na weselu obok innych alkoholi...nikt nie narzekał...ale ilu ludzi -tyle gustów...
najbardziej polecana przez kilku barmanow: wyborowa i maximus, a to prawdopodobnie dlatego ze nastepnego dnia goscie nie sa az tak struci;) ponoc zawieraja mniej szkodliwych zwiazkow;) ale nie wnikam;)

image
image
Ja miałam na weselu Sobieskiego. Nikt nie miał żadnych rewolucji na drugi i nawet na trzeci dzień. Wręcz przeciwnie, nikt nawet nie narzekał na kaca. Także ja nie mam zastrzeżeń.

Już mężatka...
No to się cieszę. Właśnie dzwonił mój narzeczony i powiedział, że może załatwić za 18 zł (0,5) z sokiem w promocji. To chyba taka ok cena, ale jakos nie jestem przekonana do tej wódki...Gdzieś przeczytałam, że śmierdzi hehe ;)

18 za 0,5 l z sokiem (pewnie Fortuna pomarańczowym) to bardzo niedrogo, mu płaciliśmy po 18,90 w promocji i tak się cieszyliśmy, że to tanio. Napewno nie śmierdzi...

Już mężatka...
też mielismy na swoim weselu sobieskiego i nikt nie nażekał wręcz przeciwnie.

image
image
my bedziemy mieli
moi znajomi mowia ze sobieski jest ok

image

image
jakby co na sobieskiego w selgrosie byla promocja jakos 13. butelka gratis

image
image
Nie przepadam. Ze swojego doświadczenia poleciłabym trochę mniej znaną, a znacznie lepszą wódkę Lubuski. Cała rodzinna brać testowała i wybrała, a kandydatów było sporo, więc mogę zarekomendować z ręką na sercu.
U nas na stołach był Pan Tadeusz- smakowo bez zarzutów, sponiewierała jak trzeba no i ogólnie butelka elegancko się prezentuje.

Sobieski kiedyś był ok, ale teraz to już nie ta liga. Z bardzo dobrych i delikatnych wódek to na pewno w grę wchodzi Gutt Pure. Znacie, próbowaliście kiedykolwiek? Ona nie jest jakoś bardzo dobrze dostępna, ale warto poszukać bo jakościowo - pierwsza klasa. Jedyna tak delikatna wódka, jaką znam. Rzadko wódkę da się pić bez przepitki, tutaj nie ma nawet tego kiepskiego zapachu spirytusu, ale co kto lubi oczywiście...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry