Widok

czy to dobry pomysł na prezent?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i śniadaniem i spa będzie dobrym prezentem na ślub?Może polecicie jakieś fajne miejsce w przystępnej cenie????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wg mnie to dobry prezent ale tylko przy otwartym terminie wyjazdu - czyli do ustalenia przez Parę Młodą w dniu jej pasującycm
też szukam czegoś takiego ale na rocznicę ślubu :)
macie jakieś propozycje ?
super pomysł , na pewno trafiony prezent :)
Jak dla mnie swietny pomysł....
dla mnie rewelka..;)
Polecam Wam Siedlisko Morena na mazurach. Piękne miejsce+SPA.

http://www.siedliskomorena.pl/

Swietny pomysl! Dat sie raczej nie ustala standardowo. Hotel po prostu wystawia voucher z opisem co jest wykupione (bez ceny) i na tej podstawie pozniej juz samemu sie robi rezerwacje..
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
dla mnie rewelacja też bym chciała dostać taki prezent :)
dobry pomysł, idziemy w czerwcu na wesele i też myslałam o tym...
pomysł rewelacja, że tez ja nigdy na to nie wpadłam :)
Dziękuję za opinie ale zapomniałam wspomnieć ze w zaproszeniu jest wierszyk o nie dawanie prezentu tylko o kasę .Czy w takim wypadku wypada dać taki prezent?Dodam że mam być świadkiem.
chociaż ten prezent ma zmieścić się w kopercie więc myślę że zawartość byłaby miłą niespodzianką???????:)
swietny pomysł. teraz moda na takie wierszyki żeby dawac kaske ale prezenty tez sie dostaje :):) a czasem taki prezent może bardziej zachwycic. a pomysl masz swietny !
pewnie ze tak, dlatego nie zastanawiaj się :)
Moim zdaniem to nie koniecznie musi być dobry prezent. Zależy jakie upodobania ma para którą planujesz obdarować. No i weź pod uwagę fakt, że faceci przeważnie nie przepadają za takimi rzeczami jak spa i romantyczne kolacje, a to ma być prezent dla pary.
A mi się wydaje że po męczącym weselu po poprawinach fajnie jest gdzieś uciec chociażby na jedną noc i się odprężyć zrelaksować tym bardziej że młodzi nie mieszkają sami tylko z rodzicami i muszą wracać do domu gdzie nie ma okazji na pobycie sam na sam w spokoju.A tak cisza relaks i gorące uczucia?????????
dokładnie zdecydowanie sie z tym zgadzam, a to ze faceci nie lubia takich wypadow sie nie zgodze. Moj narzeczony uwielbia spa i sama na walentynki urzadzilam taki wypad nocleg w hotelu romantyvzna kolacja i masarz dla faceta, podkreslam ze jacuzi nie chcial wogole wychodzic siedzielismy w nim 4 godziny. to byl nasz najkrotszy i najlepszy wypad we dwoje. Wiec ja sie bym nie zastanawiala prezent jest idealny. Niech sie mlodzi po slubie odpreza
Dori30 a możesz zdradzić gdzie byliście?pozdrawiam:)
super prezent. Tylko zrobcie najpierw wywiad czy nie planują nic na ten termin. A co do facetów, że nie lubią spa, też się nie zgadzam:)
do góry