Widok

czy u kogos grał 1plus2

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Prosze o szczere opinie zespołu 1plus2 - ich kawałki na stronie internetowej brzmią obiecująco, ale może u kogoś już grali. Prosze o opinie zarówno te dobre, jak i te złe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na tą chwilę nic mnie nie boli, tylko trzeba mieć dystans do tego co piszą
koniec tematu bo mam tego dość poza tym zacząłem go P.H.U. CH B U
no i co z tego? boli Cie to, że ktoś widział więcej od Ciebie, albo był dalej niż TY?? bo mnie nie ;)

tylko według tych odpowiedzi wszyscy wszędzie byli i wszystko widzieli
chyba nie do końca rozumiem o co Ci chodzi :) czy TY piszesz, że jesli ktoś pisze jakie kraje czy miejsca świata odwiedził to nie ma taktu i skromności?? jesli o to Ci chodzi to ja inaczej rozumiem pojęcie taktu i skromności ;) no bo jak ktoś pyta to niegrzecznie jest nie odpowiadać ;)

poprostu chodzi o takt i odrobinę skromności,
podróż poślubna też jeszcze przede mną, my chcemy jechać w takie miejsce gdzie będzie ciepło
żebyś mnie uznał za snobkę ;) poza tym podróż pośluba jeszcze przede mną :)

to może się pochwał gdzie ty kochana byłaś
to nie wrażliwośc ;) i wcale się nie zdenerwowałam ;) a łapy to mi opadają ;)

tak widziałem , łapy mi opadają, jakie sa wrażliwe
jakaś panienka się strasznie zdenerwowała na nasze propozycje podróży poślubnej ja jej na to odpisałem
Masz racje ASIEJ ! U nas też pokazali co potrafią, są warci polecenia !
ja tez poprosze adres tej str 1 plus 2 na olenka.promyczek@wp.pl dziekuje
Hejka !

U mnie grali i grają super, to nie prawda co piszą tutaj na forum, że brzmia discopolo, bo graja naprawde nieźle i z mocą, chyba że ludziki uważają stary rokendrol za discopolo, nie znam ich strony, ale u mnie dali czadu, a pozatym oni na weselu zupełnie inaczej brzmią, ostre gitary i mocne granie, mocne głosy. Mi sie i mojemu podobało, ale są przecież różne gusta. Dlatego jest wiele zespołów. Najpiej samemu wybrać. U mnie najważniejsze było to, że grali bardzo dużo, nie robili prawie wcale przerw nie pili alkoholu, robili ciekawe zabawy i grali naprawdę dobrze, zwłaszcza gitarami - gitarzysta młody fajnie szalał za gitarą. Ale sami musicie to stwierdzić. POZDRO dla wszystkich
a kiedy u was grali, bo mi też podoba się ich demo
zgadzam się z Kleo, nie trzeba się dużo rozpisywać - są the best
ja ich znam osobiscie i na zywo sa rewelacyjni-maja super kontakt. u mnie na weselu tez beda grali:)

Tak Kinia, juz wiemy, nie tylko z tego , ale z innych wątków również, jaki zespół jest najlepszy, jaki polecasz itd dalej. Jeszcze raz przeczytaj pytanie Wolffa i spróbój się ustosunkować, odpowiedzi nie trzeba daleko szukać, ale spróbuje pomóc odpowiedzieć na pytanie:czy u kogos grał 1plus2
i dwie opcje odpowiedzi:
1. tak, grał
2. nie, nie grał
Może jakaś sugestia - też szukam zespołu ,choć powiem że ich(1...) demo nie złe, ciekawe jak wypadają na żywo?
Krótko i na temat: u mnie grali - rewelacja, polecam!
tez przesluchalam i jezeli mam byc szczera to ani 1+2 nie podoba mi sie ani Sound City...... ale coz rzecz gustu! jest bardzo duzo zespolow na trojmiasto.pl na pewno cos znajdziesz !!!! pozdr
do góry