Re: czy ugotowane mięso można mrozić?
Posłuchajcie. Mrozcie! To świetny sposób. Zróbcie zupę lub obiadek. Zblendujcie trochę jeśli dzidzia wieksza lub na gładka papkę jeśli mała lub Zblendujcie po rozmrozeniu jak wolicie. Zioła możecie...
rozwiń
Posłuchajcie. Mrozcie! To świetny sposób. Zróbcie zupę lub obiadek. Zblendujcie trochę jeśli dzidzia wieksza lub na gładka papkę jeśli mała lub Zblendujcie po rozmrozeniu jak wolicie. Zioła możecie od razu lub po i tak dają aromat. Po zblendowaniu lub nie przelejcie gorąca zupę do wyparzonych sloiczkow lub opakowan specjalnych. Polecam słoiki po obiadkach już gotowych. Przeczytajcie składy może zrobicie podobne a zaoszczędzicie :D potem czekamy na to aż ostygną i zamknąć szxzelnie i do zamrazalki. Tylko pamiętajcie nie do pełna 3/4 daje ja nigdy nie wybuchło i nie pękło jakąś dziwna osoba która się nie zna napisała że pękną a to bzdura! Polecam gorąco słoiczki! Wyjmijcie sloczek rano do lodówki po rozmrożeniu daje do podgrzewacza słoik i gotowy obiad w parę minut a nie muszę codzień siedziec w garach. Do dzieła pozdrawiam wszystkie mamy.
zobacz wątek