Widok

czy warto odwiedzić giełdę w Pruszczu Gdańskim?

Chciałbym rozejrzeć się za używanym samochodem, pomyślałem o giełdzie w Pruszczu Gdańskim ale chciałbym się zorientować czy warto, jestem z okolic Malborka, mam kawałek drogi i nie chciałbym jechać w ciemno. Wiem że kilka lat temu warto było ale słyszałem, że teraz już nie. Proszę o opinię kogoś z Pruszcza lub okolic albo po prostu kogoś kto ostatnio tam był. Z góry dziękuję:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Pruszczu już nie ma takiej ilości samochodów na sprzedaż jak kiedyś. Nie jest to już giełda samochodowa tylko odzieżowa :-) Więcej jest aut w Chwaszczynie, z różnej półki, w Pruszczu natomiast są droższe samochody.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tutaj są najlepsze ceny aut: http://www.licytacje.komornik.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam 2 tyg. temu na giełdzie i uważam, że warto. Bynajmniej wtedy były auta na które warto zerknąć. Nie ma już ich tak dużo jak kiedyś, ale niejedno godne zatrzymania się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapomnij, sami okoliczni i zamiejscowi handlarze z dobrze umytymi silnikami...usiądź i szukaj na allegro,jest sporo ofert prywatnych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Motoryzacja

Ręczny na światłach- po co świecić po oczach? (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, takie przemyślenia- dlaczego większość trzyma hamulec i świeci po oczach tym z tyłu...

Żarówki do samochodu (22 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing dla firmy? (21 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad wzięciem w tym roku auta na firmę. I nie wiem jakie rozwiązanie wybrac:...

do góry