Widok

czy wypada zagadnąc do faceta?

Witam wszystkie wszystkich
Wiecie naszła mnie taka refleksja, dotycząca większości z nas życia sprzed kilku lat, ponieważ większość kobiet na tym forum jest już po jakichś przejściach, są męzatki itd. a ja chciałam zapytać jak to było u was, czy jak podobał wam sie jakiś facet, to czekałyście aż on do was podejdzie, czy przejmowałyście inicjatywe??
A jak to wygląda od strony mężczyzny. Czy to dobrze jeżeli kobieta pierwsza robi pierwszy krok?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Młoda i głupia?:D
A jaka jesteś teraz?:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
he he stara i mądra
nie no żartuje 26 lat to trudno stwierdzić dla jednych stara dla drugich młoda zależy dla kogo :P a czy mdra napewno wiem więcej niż wtedy i diametralnie zmienił mi się pogląd na pewne sprawy... a jaka jestem uuuu tego nawet ja sama nie wiem jak ogień i woda w jednym raz spokojna raz szalona nigdy nie przewidzisz co zrobie :P
Mogłabyś być moją córką o_O
he he badań genetycznych nie robilismy może jestem :P
teraz jest tylko stara.
@ZwariowaneSłoneczko - no weź mnie nie strasz! O_O
26 lat - stara czy młoda - hmm... ciężko to ocenić będąc tylko dwa lata starszym:P

Wiesz, wiele kobiet twierdzi że jest jak ogień czy woda. Zawsze mnie to nurtowało, jak to możliwe. Jest to dla mnie zagadką jak dwoistość natury Jezusa:P On musiał się modlić by porozmawiać ze swoją druga naturą, Ty też tak masz? Dialog pomiędzy wodą i ogniem. To musi być intrygujące. Chociaż chyba trochę takie w stylu Goluma?:P

Ja nie przewidzę, a czy Ty przewidzisz czym jesteś w danej chwili, będąc jednocześnie oboma naraz?:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Drogi Zadzie zostanies ,moim mentorem
do góry