Widok

czym jeździcie kobietki?:)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
To ja pociągnę dalej watek samochodowy ihihi czym jeździcie kobietki,jakie autka? ja finansów nie mam za wiele na pierwsze auto i tak się zastanwiam może któras z was jeździ bo podobają mi się Renault Twingoo,Matiz,Punto ale z tych pierwszych,Ford Ka,chce małe auto żeby wszedzie się zmieścić na mieście,myślę że jak na pierwsze może któreś z powyższych,może macie inne propozycje?które są z tych awaryjnych bardziej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja od niedawna posiadam model Kia Picanto. Malutki, zgrabny i zmieści się wszędzie tam, gdzie potrzebuję. Właśnie tak wyobrażałam swój pierwszy samochód. Sprawdźcie sobie jak wygląda to cudeńko. Kupiłam go w salonie https://wojtanowicz.pl/ w Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tak ja nulka jeżdżę Seatem Ibizą , bardzo mało mi pali, dla mnie samej idealna, ale dla rodziny 4 osobowej jest za mała.
hihihih a ja caly czas uzywam do transportu autonóżek :) :) czasem uda mi sie meżowi zabrac autko jak musze gdzies pilnie wyskoczyc :) mąż ma opla vectre opc, a ja mysle i mysle i mysle... i moze na wiosne cos sie zorganizuje...a potem to juz obowiazkowo bo przy maluszku to musza byc 2 autka w domu :)
oo widzę, że nie tylko ja jestem miłośniczką "włoszczyzny" ;)
Jak Aneta mam Alfę, ale 147. Uwielbiam ją!
Pali mi 7l w mieście - ropy.
Na pewno nie jest to model rodzinny, choć bagażnik ma dość pojemny (do tego ja mam 3 drzwiowy), ale w mieście spisuje się super. O właściwościach jezdnych rozpisywać się nie będę :)
Ale w trasie też jest super (5l), wchodzi w zakręt jakby była na szynach :)
Jako, że Alfy nie mają dobrej opinii (co jest bzdurą, bo modele zrobione po 2001 są tak samo awaryjne jak inne marki) to szybko spada im wartość. I można sobie kupić śliczne i szybkie autko, z klimatyzacją i innymi bajerami za cenę porównywalną z innymi z tego segmentu, a bez takiego wyposażenia.
Ma fajne fotele, takie na wpół kubełkowe - jak w nią wsiadam, to jakby mnie obejmowała :)
Ale polecam je dziewczynom "z pazurem". Alfy są twardo zawieszone i czuje się drogę na kierownicy, w prowadzeniu są nieco surowe - dla mnie akurat jest to atutem. Dla mamusiek z benzyną we krwi poleciłabym wtedy 156 SW - Alfa a jednak kombi ;)
Najpiękniejsze sportowe kombi wg mnie ;)
Też nie raz prowadziłam i jest bardziej stateczne od mojego - przy moim stylu jazdy.
Wcześniej miałam Seicento, które też bardzo lubiłam. Mimo braku wspomagania nie było problemów z parkowaniem, no i wszędzie wjedzie! Potem Felicja, ale była nieco rozkraczona, więc kiepsko się prowadziła. Teraz w firmie mam przekrój różnych samochodów, głownie kombiaków.
Z nich najlepiej jeździ mi się Meganką.
Dla spokojniejszych dziewczyn polecam Nissana Mikrę. Moja mama ma, jest w niej zakochana. Nie czuje się w ogóle jak się to prowadzi. Wszystko można robić jednym paluszkiem. Do tego samochód jest właściwie bezobsługowy i nieawaryjny.
A ja się bujam Fordem sport Ka :) I mogę śmiało polecić zwolenniczkom małych autek.
honda civic kombi :)
Hej dziewuszki ;)
ja jezdze Skoda Octawia..i to jest swietne autko ;) Ma bardzo duuuzy bagaznik wiec spokojnie mozna wszytsko spakowac. poza tym to ekonomiczne autko ;) wiec jak najbardziej polecam..Teraz mysle o nowym autku moze VW Tiguan a;bo Touareg..uwielbiam jeepowate autka ;)
A ja jeżdżę kombiakiem 4x4, rewelacja na zimę, zwłaszcza na nieodśnieżone i oblodzone podjazdy. Samochód ma swoje lata, miał już kilku właścicieli, ale u nas sprawdza się doskonale jako auto rodzinne. Ma isofix wygodny przy maluszku i spory bagażnik.
Mój przyjaciel jest strasznym romantykiem wpadł na świetny pomysł pragnie zrobic swojej przyszłej narzeczonej niespodzianke i za pomoca milki stworzyc bilbord w karkowie - zareczynowy prosil mnie o pomoc a ja prosze wszystkich czytajacych ta wiadomosc o to samo bo tylko wtedy jego pomsyl ma szanse realizacji prosze zaglosujcie na niego - glosy mozna oddawac raz dzienie chyba ze macie rozne adresy mailowe to mozna wiecej razy a oto link www.ilovemilka.pl/vEA520 będę bardzo wdzięczna :*
tigra, no coz to raczej samochod dla dwoch osob, nawet w instrukcji jest napisane ze z tyłu sa zalecane miejsca dla osob max 1,65m ;-) ja jestem niska, wieć nawet z tyłu sie mieszcze, mój mąz do tigry wsiada tylko jak jedziemy na impreze i sie namarudzi ze tyłek po ziemi i głowa pod sufitem - taka kwestia przyzwyczajenia jak moj maz jezdzi jepem GC, ja jestem z tigry bardzo zadowolona, bo generalnie jezdze nia sama ewentulanie z kuzynka lub mama po zakupy, ale juz mysle nad zmiana na wiekszy terenowy i tylko dlatego ze przeprowadzamy sie na "zadupie", ale żal mi bedzie sie rozstac z moja tigra.... ;-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
my wlasnie zmienilismy BMW na Audi :) i to mnie zainspirowalo do zrobienia w koncu prawka. to moje wymarzone autko wiec musze byc jego kierowca :P

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
http://s13.battleknight.onet.pl/index.php?loc=hire&ref=MTU0OTg=
http://s13.battleknight.onet.pl/index.php?loc=hire&ref=MTU0OTg=
Moja koleżanka kupiła sobie Opla Tigre,fajne babskie autko,nawet mi sie podoba,ale z tyłu ciut za nisko bo ja za wysoka jestem i bałam się uderzyć w szybe.
Golf III i jest ok :)
ja zrobilam prawko w listopadzie 2005 roku, mielismy jeszcze wtedy z narzeczonym "wspolne" autko, ale jezdzenie z nim to byla jedna wielka klotnia. Bardziej stresowalam sie tym ze ze mna jedzie, niz tym ze wogole jade hehe i przestalam jezdzic. Rok temu dostałam prace, w ktorej musialam miec autko i jezdzic. Kupilismy Seata Ibize i jestem bardzo zadowolona super autko, oszczedne jak dla mnie rewelka

Teraz jako nie wyobrazam sobie zycia bez autka hehe
i tu masz racje :)
celowo nie podaje marki

chodzi o fakt ze nigdy nie wiesz co kupujesz bez wzgledu na to jakie to cos ma opinie
mam alfę romeo 145
3 drzwiową i mam je zupełnie przypadkiem
no napewno nie jest ono tanie w ytzrymaniu i kazde pieniądze na niego wydaję,ale auto to jak by wizytówka człowieka
leprze gorsze auto niz skm czy zkm
mia napisz marke tego samochodu bo takie gadanie o marce - widmo jest dla mnie kompletnie bez sensu.......

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry