Widok

czym jeździcie kobietki?:)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
To ja pociągnę dalej watek samochodowy ihihi czym jeździcie kobietki,jakie autka? ja finansów nie mam za wiele na pierwsze auto i tak się zastanwiam może któras z was jeździ bo podobają mi się Renault Twingoo,Matiz,Punto ale z tych pierwszych,Ford Ka,chce małe auto żeby wszedzie się zmieścić na mieście,myślę że jak na pierwsze może któreś z powyższych,może macie inne propozycje?które są z tych awaryjnych bardziej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja siostra ma 2 dzieci i kupili sobie w zeszlym roku nowego golfa V combi. chwala sobie,dosc sporo sie miesci, 2 foteliki na tyl plus bagaznik-calkiem niezle. Moi rodzice maja nowa Honde Civic z 2008, wczesniej mieli opla vectre B i byli super zadowoleni.
My z mezem zaczynalismy od peugeota 306, potem byl renault clio ( porazka) no a teraz to sie przerzucilismy na cos sportowego i na pewno nie dla rodzinki z dzieckiem, BMW 3 z 2004 - fajne, male, no ale bagaznik porazka

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja śmigam Fordem Focusem Combii w diselu i jestem bardzo zadowolona.
Na razie bezawaryjny. Mój M. ma Skodę Octavię i jego niestety jest lepszy, ale głównie w wyposażeniu, bo prowadzi się podobnie.
ja peugeotem 307 SW,i nie zamienilabym go na zaden inny,cichy duzy i pakowny.My dwojka, dziecko i 2 labradory plus wozek i bagaze i wciaz duzo miejsca.Minus czasami ciezko z parkowaniem,no ale nam byl potrzebny duzy samochod ze wzgl na duza rodzinke i czeste wyjazdy.
Dziewczyny, w razie czego służę pomocą w sprawie prawa ubezpieczeniowego, przepisów dot. OC, sprzedaży, kupowania używanych samochodów - wiem że dużo jest z tym problemów.
Pracuję w TU ;)
my teraz mamy Opla Astre II - i od 2 lat jesteśmy z niej zadowoleni, wcześniej był "goferek III" też rewelacyjne autko. A w planach... fajanie by było kupic Avensis lub Passata (kombi) - jako rodzinne autko a dla mnie właśnie coś małego - może Polo, Corsa... nie wiem...
ja też mam ubezpieczenie w Allianz :)
Co do ubezpieczeń - polecam Allianz. Poprzedni właściciel naszego obecnego autka miał w AXA, ale jak chcieliśmy przepisać na siebie, to policzyli nam CHORE stawki. Poprzednie autko mieliśmy w Allianzie, obecne też i ceny są naprawde atrakcyjne.
Pierwszy raz jeżdzę Kombi, poprzednio miałam Passata limuzynę-ledwo sama się zapakowałam bedąc w ciązy!'
Teraz nie ma zbytniej róznicy, czy diesel czy benzyna;)Ja nie wiem ile mój pali, bo jeżdzę strasznie po mieście-koszmar!
my mamy golfa IV kombi, ktory jest swietnym autem dla 4 osobowej rodzinki, szczegolnie przy dalszych wycieczkach, malo awaryjny, lekko sie prowadzi.
ubezpieczenie mamy tez w allianzie, ale takim przez internet, bez agenta, co wyszlo nam znacznie taniej, bo nie placi sie za prace czlowieka :-)
jesli chodzi o mnie, to mi najlepiej prowadzilo sie - UWAGA - maluszka :-)
eeee...no to ja mojego Volvika S60 Ci nie polecam ;)

on ma 200 koni i silnik 2,4 w benzynie, pali w mieście koło 11 l

ale za to jak się jeździ....luksus ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A no i obydwa auta kupilismy uzywane.
Mąż chciał mi kupić Pandę, ale on się tylko wydaje spory a jest tak naprawdę mniejszy od najmniejszego auta:)
Pewnie szukasz czegoś, by zapakować się z maleństwem?
Ja jeżdzę Volvo V70, z 2003 roku, 2.4 Diesel.oczywiście KOMBI:)..Pakuje tam wszytsko co się da, jest spory i wygodny!
Mąż ma Vectre C, tez w Kombi-o wiele mniej gratów zapakuje ode mnie;)
O matko dziewczyny,ale mam mętlik hiih wszystie jeździcie czymś innym:) a co myślicie o Pandzie? nie wiem jaki ma bagażnik i ile pali?
na pewno japońskie są najlepsze, natomiast niemieckie moim zdaniem są troszkę przereklamowane.

jeśli stać Cię na nową Hondę lub Toyotę, albo nie boisz się używanego to na pewno warto. zresztą nowe te najmniejsze nie są aż takie drogie, mi zależało na ciut większym i pięciodrzwiowym, a wtedy różnica w cenie już robiła się spora.

co do Hyundaia, zobaczymy, jak robiłam wywiad wśród znajomych to wszyscy, którzy jeździli tymi autami byli zadowoleni. więc mam nadzieję, że będzie ok, no ale pewności nigdy nie ma...
Najpewniejszym autem jest Honda, a zwłaszcza Accord:) bezusterkowa! w ogóle najlepsze auta to japońskie marki!
Ja jestem wierna Toyocie, bo w rodzinie jest niejedna i zero usterek plus mało pali. Teraz jeżdżę Verso, bo na pace dwoje dzieci, ale wcześniej jeździłam Yarisem. Polecam!
ja mam suzuki swift. Dla kobietki idealne, zwinne autko. Nie jest za duże, pali 5-6 l. Jak dotąd nie miałam żadnej usterki i jestem z niego bardzo zadowolona. Ale już teraz wiem, że wózka w nim nie zmieszczę. zostaje auto męża
my z wlasnego doswiadczenia nie poleamy marki Hyundai
za to OPEL OMEGA sprawdzal sie swietnie
obecnie Chrysler Grand Voyager,ale to jest wielkie auto a tu o mniejszych mialo byc...
Ford Focus :) Super autko - nie zamieniłam bym go na żadne inne :)
ja jeżdze swoim ukochanym autkiem - oplem tigrą, czasami wsiadam do męza jeepa ale to nie dla mnie gabaryty ;-)
na miasto polecam małe auto,

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry