Widok
w sklepach dla plastyków możesz kupić folię magnetyczną - taksówkarze mają na niej zrobione reklamy i przymocowane do aut ;)
kupiliśmy taką folię do naszej dekoracji - jednak nie wzbudziła naszego zaufania ;) (może gdyby nasza dekoracja miała 1 spory kawałek podstawy byłoby inaczej - a mieliśmy kontury 2 serc i właściwie folię musiałam przyklejać takimi wąskimi paskami)
o specjalną "plastelinę" możesz popytać w kwiaciarniach :) albo poszukać na allegro :)
przyssawki pewnie są do kupienia w Renku :)
my ostatecznie mieliśmy przymocowaną dekorację na zwykłą "wykładzinową" taśmę 2stronną :) później świadek męczył się 3 godziny żeby pozbyć się dekoracji ;) :P
kupiliśmy taką folię do naszej dekoracji - jednak nie wzbudziła naszego zaufania ;) (może gdyby nasza dekoracja miała 1 spory kawałek podstawy byłoby inaczej - a mieliśmy kontury 2 serc i właściwie folię musiałam przyklejać takimi wąskimi paskami)
o specjalną "plastelinę" możesz popytać w kwiaciarniach :) albo poszukać na allegro :)
przyssawki pewnie są do kupienia w Renku :)
my ostatecznie mieliśmy przymocowaną dekorację na zwykłą "wykładzinową" taśmę 2stronną :) później świadek męczył się 3 godziny żeby pozbyć się dekoracji ;) :P
przyssawki są na allegro za sztukę coś koło 0,80 groszy; bardzo dobra jest dwustronna taśma, ja mam akurat taką która super trzyma, a i potem nie zostawia śladów na masce i łatwo ją usunąć :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
No wlasnie tasma by byla najlepsza w sumie, ale boje sie zeby nie zostawila tacie sladow na aucie, bo to super fura wec szkoda by bylo. A chcemy miec sporo dekoracji, bo bedzie ona w stylu "mega kicz". Poki co bylam w pasmanterii i babka powiedziala ze ta tasma dwustronna jest bardzo trudna do usuniecia i juz sama nie wiem.