Widok

czym sie bawią Wasze 2,5 - 3 letnie dziewczynki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
z ciekawosci pytam:) z gory dzieki za odpowiedz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja córa od 3 lat bawi się konikami to jej chyba pasja .Ma wózek lalki ale się tym wogle nie interesuje
image
Moja cora uwielbia puzzle, kolorowanki, klocki d*plo, little people, barbie, lalki
Kolorowanki, lalki, maskotki. Najbardziej jednak lubi zabawy ruchowe więc pół dnia siedzi na koniku takim gumowym skoczku, gra w piłkę itd.
Ciastolina, klocki d*plo, plastikowe jedzenie, stragan z warzywami, uwielbia naklejki i rower
u nas głowna zabawką jest keyboard, uwielbia go i moze na nim grać pół dnia, przy czym śpiewa i tańczy ;) z innych zabawek to rower, wózek z lala no i oczywiście zabawa w berka z kotem ;)
image
image
Bianka & Vincent ;)
Moja córa dwa latka i miesiąc ponad życie kocha lalki bobasy, potem gumowe zwierzątka i wszystkie ludziki ustawia je na farmie i dżunggli z fisher,kucyki, domek dla lalek taki z dźwiękami, plastelina rysowanie.
A równo z lalkami kocha czytanie bajek potrafimy z 20 naraz przeczytać, ale czytam jej od urodzenia
Moja uwielbia dla nas gotować jedzonko na niby, bardzo lubi bawić się lalkami wozić w wózku i karmić je, barbie też, ciastolinę i kolorowanki najlepiej takie z naklejkami, z rówieśnikami bardzo lubi biegać- gonić się
image

image
Córeczka 2.5 roku bardzo lubi bawić się ciastoliną, klockami d*u*p*l*o, układa puzzle, ogląda różne książeczki, lubi kolorowanki, naklejki, wózek z lalką. Bardzo lubi rysować:) Poza tym bardzo lubi zabawy w piaskownicy, huśtawkę, zjeżdżalnię, no i oczywiście zabawy z dziećmi:) mogłaby cały czas biegać:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry