Widok

czym sie bawią Wasze 2,5 - 3 letnie dziewczynki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
z ciekawosci pytam:) z gory dzieki za odpowiedz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja córa od 3 lat bawi się konikami to jej chyba pasja .Ma wózek lalki ale się tym wogle nie interesuje
image
Moja cora uwielbia puzzle, kolorowanki, klocki d*plo, little people, barbie, lalki
Kolorowanki, lalki, maskotki. Najbardziej jednak lubi zabawy ruchowe więc pół dnia siedzi na koniku takim gumowym skoczku, gra w piłkę itd.
Ciastolina, klocki d*plo, plastikowe jedzenie, stragan z warzywami, uwielbia naklejki i rower
u nas głowna zabawką jest keyboard, uwielbia go i moze na nim grać pół dnia, przy czym śpiewa i tańczy ;) z innych zabawek to rower, wózek z lala no i oczywiście zabawa w berka z kotem ;)
image
image
Bianka & Vincent ;)
Moja córa dwa latka i miesiąc ponad życie kocha lalki bobasy, potem gumowe zwierzątka i wszystkie ludziki ustawia je na farmie i dżunggli z fisher,kucyki, domek dla lalek taki z dźwiękami, plastelina rysowanie.
A równo z lalkami kocha czytanie bajek potrafimy z 20 naraz przeczytać, ale czytam jej od urodzenia
Moja uwielbia dla nas gotować jedzonko na niby, bardzo lubi bawić się lalkami wozić w wózku i karmić je, barbie też, ciastolinę i kolorowanki najlepiej takie z naklejkami, z rówieśnikami bardzo lubi biegać- gonić się
image

image
Córeczka 2.5 roku bardzo lubi bawić się ciastoliną, klockami d*u*p*l*o, układa puzzle, ogląda różne książeczki, lubi kolorowanki, naklejki, wózek z lalką. Bardzo lubi rysować:) Poza tym bardzo lubi zabawy w piaskownicy, huśtawkę, zjeżdżalnię, no i oczywiście zabawy z dziećmi:) mogłaby cały czas biegać:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (27 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

do góry