Widok

uroczysty obiad weselny na 20-30 osob- nie wiecie moze gdzie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak powyzej.szukam jakies malej restauracyjki lub zajazdu w trojmiescie i okolicach gdzie mozna wynajac caly lokal i tam zorganizowac obiad weselny.zdecydowalam sie nie robic duzego wesela,tylko najblizsza rodzinka i przyjaciele.pozdro
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Villa pascal w brzeznie 100 od osoby - obiad, kawa,ciasta,lody i jakies zimne zakaski-cos ala kolacja

imageimage

<a href="http://www.slub-wesele.pl
dzieki;a maja stronke?
image
oj nie wiem...

w kazdym razie impreza przewidziana byla do 23 a przeciagnela sie do 3 rano (fakt,ze nic nie bylo do jedzenia-ostatnia byla ta kolacja chyba o 21).

Sala ładna , kwadratowa - 40 osób śmiało się zmieściło , parter .

imageimage

znalazlam ich stronke i juz obejrzalam:) za duzo zdjec to tam co prawda nie ma ale ogolnie niezle wyglada.i podoba mi sie ze to tak blisko plazy,mozna jakies fotki popstrykac...
image
i raczej nie ma problemu z dogadaniem sie ze wszystkim .kelnrkom jak dasz jakis grosik to tez dluzej zostana

imageimage

ja polecam Holiday Inn

image
image
agusia a wiesz o nich cos wiecej?ile osob tam ''wejdzie''?i jak z cena?
image
test

image
ja słyszałam ,że jesli chcesz,żeby goście wyszli z przyjęcia głodni to polecam. Drogo bo to centrum gdańska i mało . Poczekaj - może będą jakieś pozytyuwne opinie- ja znam taka

imageimage

Myślę ze restauracja Etnica w Gdyni, ul Abrahama 46 tel. 661 91 26. Wiem ze nie robią tam wesel no nie mają parkietu ale mozna tam urządza sie tam obiady weselne
Polecam restauracje Primaverra przy ulicy szerokiej (dawniej byl tam sklep z ciuszkami dla dzieci) pyszne jedzonko, tiramisu rewelka i idealnie nadaje sie na 20-30 osob.

Co do cen to sie nie orientuje. Mozna podejsc i podpytac.

Soltera
image
A ja też szukam jakiegoś fajnego miejsca na ślubny obiad chociaż właściwie to już zdecydowliśmy że będzie w Rzucewie pozdrawiam
image
madzik masz na mysli zamek w rzucewie?ponoc chca tam 160 od osoby a jak w sezonie to trzeba wynajac tez pokoje dla gosci....?prawda to?

image
jen i soltera dzieki za info:)

image
szczerze to jeszcze tam nie dzwoniłam bo w czerwcu idziemy tam na wesele i chce się jeszcze upewnić co do jedzenia obsługi ale na forum dziewczyny pisały że 105 zł za sam obiad i mam nadzieje że to prawda
image
Ja mam w rzucewie rezerwacje na obiad weselny, jestem zadowlona, 105 od osoby, nie musiałam rezerwowac pokoi dla gości, bo i tak nie byłoby takiej mozliwości, bo pokoje będa zajete, ale w tej cenie mam przywitanie chlebem i sola, szampan na wejsciu, przystawkę, zupę, drugie (3 rodzaje mięs) lody, ciasto i tort weselny, napoje woda, soki, kawa i herbata, i dodatkowy koszt to wino i wódka, a że co czwarta osoba pic nie będzie...no bo nie da sie jest kierowcą, więc mysle, że nie bedzie xle. na moim obiedzie bedzie 21 osób dorosłych i 7 dzieci. Ja jestem b. zadowolona
image
image
No właśnie o Tobie myślałam majls mam nadzieję że nam też się uda wszystko tak fajnie załatwić byłabym zadowolona masz może jakiś na namiar na kogoś w rzucewie z kim powinnam się skontaktować
image

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry