Widok
Iwona Mączka, teraz Wierzbicka - miala w Gosi praktyki ale bardzo dawno to bylo, pozniej pracowala tam (z tego co wiem od Iwci).
Jak wyglada...co jakis czas zmienia image:) ale nie nalezy do osobek szczuplych, raczej lekko zaokrąglonych-z czym jej jest niewatpliwie do twarzy:)
Iwona prowadzi gabinet samodzielnie-jest jeden fotel i podczas zabiegow drzwi gabinetu sa zamkniete na klucz. Klientki umawiane sa przewaznie telefonicznie. Jesli ktos przyjdzie osobiscie to wskazane jest pukanie. Gabinecik maly ale ze swoistym klimetem - i nie ma przemarszu wojska kolo mnie,jak mam cokolwiek robionego przy twarzy, czy pazurkach.
Jak wyglada...co jakis czas zmienia image:) ale nie nalezy do osobek szczuplych, raczej lekko zaokrąglonych-z czym jej jest niewatpliwie do twarzy:)
Iwona prowadzi gabinet samodzielnie-jest jeden fotel i podczas zabiegow drzwi gabinetu sa zamkniete na klucz. Klientki umawiane sa przewaznie telefonicznie. Jesli ktos przyjdzie osobiscie to wskazane jest pukanie. Gabinecik maly ale ze swoistym klimetem - i nie ma przemarszu wojska kolo mnie,jak mam cokolwiek robionego przy twarzy, czy pazurkach.
to chyba jednak nie "moja" Iwona ;) chyba, że to jest jej 2 i 3 nazwisko ;)
my szkołę kosmetyczną robiłyśmy w latach 2000-2002 :) i jakoś wtedy Iwona miała praktyki w Gosi :)
zawsze była b.szczupła, kolczyk w nosie i baaardzo jasne błękitne oczy :)
jak z terminami? długo się czeka? ile kosztuje oczyszczanie?
my szkołę kosmetyczną robiłyśmy w latach 2000-2002 :) i jakoś wtedy Iwona miała praktyki w Gosi :)
zawsze była b.szczupła, kolczyk w nosie i baaardzo jasne błękitne oczy :)
jak z terminami? długo się czeka? ile kosztuje oczyszczanie?
trudno powiedziec jak z terminami, bo ja umawialam sie ostatnio z miesiac przed-zalezalo mi na konkretnym terminie i dzwonilam zapobiegawczo wczesniej. A cena zalezy od tego, co chcesz robici jakie masz problemy. Ja jeszcze dodatkowo robilam manicure i regulacje brwi-nie pamietam ile za samo oczyszczanie.
polecam salon "diamond" na przymorzu w gdańsku, przy zielonym rynku, strona salonu :
http://www.kosmetykaprofesjonalna.com.pl
http://www.kosmetykaprofesjonalna.com.pl