Widok

oczyszczanie twarzy........jakis dobry salon Gdańsk i okolice ?????????????

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
znacie może jakiś dobry salon kosmetyczkę chce sie wybrać na oczyszczanie twarzy
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry :)

interesuje mnie Wrzeszcz/Zaspa/Przymorze :)
ja chodzę do salonu Gosia i jestem zadowolona, ceny mają przystępne :) Są tam 3 panie i jesli chodzi o oczyszczanie najlepsza jest p. Kasia- właścicielka. Salon może nie wyglądą ekskluzywnie, ale jest bardzo sympatycznie.

http://www.gosia-gabinet.kosmetyczny.tox.pl/
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
kiedys chodzilam do Gosi,jak tam byla pani Iwona. Pozniej poszlam za nią do innego gabinetu. A dzis korzystam z jej uslug w jej wlasnym salonie Iva, na Kościuszki
Salon Iva, 603-773-093
Ja polecam:)
na Kościuszki we Wrzeszczu:) Prawie na wprost jak sie jedzie z Pestalozziego.
byłam na stronce Gosi - nie podoba mi się to, że fotele są koło siebie, bez żadnego oddzielenia - brak intymności :/

moja kumpela (Iwona) miała tam kiedyś praktyki :)
Englein - jak wygląda ta Iwona, do której jeździsz na Kościuszki?
Iwona Mączka, teraz Wierzbicka - miala w Gosi praktyki ale bardzo dawno to bylo, pozniej pracowala tam (z tego co wiem od Iwci).
Jak wyglada...co jakis czas zmienia image:) ale nie nalezy do osobek szczuplych, raczej lekko zaokrąglonych-z czym jej jest niewatpliwie do twarzy:)
Iwona prowadzi gabinet samodzielnie-jest jeden fotel i podczas zabiegow drzwi gabinetu sa zamkniete na klucz. Klientki umawiane sa przewaznie telefonicznie. Jesli ktos przyjdzie osobiscie to wskazane jest pukanie. Gabinecik maly ale ze swoistym klimetem - i nie ma przemarszu wojska kolo mnie,jak mam cokolwiek robionego przy twarzy, czy pazurkach.
Na slubny make-up tez sie do Iwci wybieram:)
Ostatnio namowila mnie na kosmetyki do mojej naczynkowej cery-i nie zaluje.
to chyba jednak nie "moja" Iwona ;) chyba, że to jest jej 2 i 3 nazwisko ;)

my szkołę kosmetyczną robiłyśmy w latach 2000-2002 :) i jakoś wtedy Iwona miała praktyki w Gosi :)

zawsze była b.szczupła, kolczyk w nosie i baaardzo jasne błękitne oczy :)

jak z terminami? długo się czeka? ile kosztuje oczyszczanie?
trudno powiedziec jak z terminami, bo ja umawialam sie ostatnio z miesiac przed-zalezalo mi na konkretnym terminie i dzwonilam zapobiegawczo wczesniej. A cena zalezy od tego, co chcesz robici jakie masz problemy. Ja jeszcze dodatkowo robilam manicure i regulacje brwi-nie pamietam ile za samo oczyszczanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam salon "diamond" na przymorzu w gdańsku, przy zielonym rynku, strona salonu :
http://www.kosmetykaprofesjonalna.com.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie zawsze mam czas pójść do salonu na oczyszczanie twarzy, dlatego uzbroiłam się ostatnio w Revitol Oatmeal Exfoliator. Nie należy do tanich, bo na stronie revitol.pl trzeba za niego zapłacić ponad 60 zł, ale jak dla mnie działa o wiele skuteczniej od bardziej popularnych środków.

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry