Widok

czyżby jakotako?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy u kogoś grał zespół Yacotaco? Jakies opinie poproszę. I ciekawe kto pozwala im się tu reklamować
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Świetny zespół.Grał u mnie,wszyscy goście niezależnie od wieku wspaniale się bawili.Słowni,solidni,kulturalni,jednym słowem pełny profesjonalizm.
Polecam każdemu.
NIE!!!!!!!!!!!! TYLKO NIE ONI!!!!!!!!!!!
Czemu nie oni???????
A ja moge polecić z całego serca.
Grali na moim weselu i było bardzo miło. A jesli chodzi o muzykę to jestem trochę wybredny ... pewnie to wynika z tego ze sam pogrywam i mam inne spojrzenie na muzykę.
YACOTACO bardzo fajnie rozbawili mi ludzi, nie grali "Ich troje", ani żadnych bezsensownych biesiad ;)
Polecam.
Przyłączam się do pozytywnych opini. U nas też wszysycy goście byli bardzo zadowoleni. Gorąco polecam.
ciekawe czemu polecają Ci któży nie podali swoich @
A ja jestem zaalogowana i mogę szczerze polecić zespól Yacotaco, u nas sprawdził się świetnie, naprawde polecam. Pozdrowienia dla mojej imienniczki z zespołu!

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Po przesłuchaniu ich piosenek na ich stronie www na pewno nie chciałabym, żeby grali na naszym weselu. Po prostu nie podobają nam się. No ale jak kto woli...
To co jest na stronie www to nie sa super nowosci w ich wykonaniu (zreszta to nie jest zadna talemnica gdyz podaja z ktorego roku jest ta plyta). Sluchalismy i widzielismy ich ostatnie granie na weselu i bardzo nam sie podobalo. Sa elastyczni i nie robia tyle problemu co inne zespoly, ktore raz ze uwazaja sie za super i podaja ceny z kosmosu (sprawdzilem przynajmniej 15 zespolow) a po drugie jak juz chcesz cos zmienic to zaraz wielce urazona duma czlonkow zespolu (oczywiscie nie dotyczy to wszystkich).My placimy wiec wymagamy. Yacotaco to rozumie i to nam sie bardzo podoba.
Margaretka - jak Cie to "zbawi" to proszę mój adresik: hezo2.pl
Każdy ma inny gust - wiadomo. Ja przed weselem przejrzałem trochę kaset z innych wesel, posłuchałem kilku zespołów... i wybrałem YACOTACO i nie zawiodłem się. A muszę dodać, że jestem raczej wybredny jeśli chodzi o muzykę. Dobra zabawa, kultura i dogadanie się co do repertuaru ( np. opracowanie utworu "Mamo" Villas.) ... to wszystko sprawia, że jest to zespół godzien polecenia.
Pozdrawiam
podpisujemy sie pod slowami Bartka. A utwór "Mamo" faktycznie zwala z nog.Pozdrawiamy
do góry