Widok

od kiedy dla dziecka stolik,krzesełko mammut?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
od kiedy wasze dzieciaczki samodzielnie siedziały sobie na takim krzesełku?
zrezygnowałam z naszego krzesełka do karmienia na rzecz właśnie takiego kompletu,nie mam go jeszcze....hehe i nie wdziałam takiego na żywo jak dotąd.
w jakim wieku wasze dzieciaczki zaczeły użytkować mebelki?
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj ma 2 latka i spokojnie siada na krzeselko i rysuje sobie
U nas mała miała rok i 4 mies.i wtedy kupiliśmy cały komplecik,sama zaczeła sobie siadac choć ja jeszcze w asekuracji byłam, natomiast jak skończyła połtora to już wogóle bez problemowo.
Polecam ci sie wybrac z synkiem do Mama i Ja tam mają fajne kompleciki Mamut,jeden jest wystawiony i zobaczysz czy samodzielnie siada, czy wogóle przejawia nim zainteresowanie hehe lub w Ikei :)) tylko jakbyś chciała ze stolikiem komplet to polecam ten z Mama i Ja ze względu na mniejsze, zgrabniejsze gabaryty :)
Najpiękniejszy dar od Boga...
image image
niestety ja z poza trójmiasta:(zakupiłam komplecik od jednej z forumek:)
mam nadzieję,że i u nas się sprawdzi,bo mój mały to straszna wiercidupka....nigdzie dłużej niż 20s.
image
image
My też na rzecz stolika i krzesełka mamut, zrezygnowaliśmy z krzesełka do karmienia około 17miesiąca małej i bez problemu na niego siada, pomimo, że mały z niej skrzat :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
oooooooo, to w mama o ja są takie jak w ikei? nie zauważyłam nigdy, muszę się wybrać.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

do góry