Widok

od kiedy do piaskownicy??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
wiele znajomych mowi mi ze nie posyla swoich rocznych dzieci do piaskownicy jeszcze. ja posylam (jest bez szczepien na rota i pneumo jeszcze) ale sie zaczelam zastanawiac czy moze rzeczywiscie poczekac troche na takie "brudne" zabawy? moze i przesada ale cos w tym jest. nie podnoscie tylko larum. prosze o opinie co myslicie? nie warto izolowac dziecka to fakt ale osiedlowe piaskownice to rzeczywiscie siedlisko zarazy od kotow, dzieci itp, a dziecko i zje piachu troche i obliże łapki ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my ostatnio bawilismy sie w piasku na plazy :) młody zachwycony, probowal oczywiscie zjesc piasek ale udalo sie zainterweniowac. Tylko po zabawie przecieram mu raczki chusteczka do pupy i jest ok :)
no dobra, a co sądzicie o maluchach raczkujących po placu zabaw????
no ja tez nie latam non stop z płynem ale jak konczymy zabawę lub chce dać coś zjeść no to wybacz :) chodz staram się wychodzić tak by omijać karmienie ale nie zawsze to wychodzi
Martyna uwielbia piaskownice;-) nie widzę w tym nic złego... zarazki są wszędzie...
Moj Kuba mial 9mcy odkad zaczelam chodzic z Nim do piaskownicy .
Popieracie :) Mój synek raczkował po placu zabaw ze trzy miesiące :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry