czes, jestem tu nowa ale chyba mogę? już drugi raz probuje zapytać więc z gory przpraszam jesli to sie drugi raz pojawi..... jestem na razie na etapie testu...niewyrazna -ale jest- druga kreska- wiec sie juz cieszymy. Zastanawiam sie od kiedy bedzie widac brzuszek?
Witam i gratuluję! u każdej kobietki jest inaczej, u mnie brzuszek zaczął być widoczny około 12 tygodnia, chć, że jest większy niż był przed ciążą, ja zauważyłam około 8-9 tygodnia;)
tak, ze mnie sie rodzinka smiala, ze mam duuuze wzdecie :-)
zreszta jestem w 38 tyg., a brzuch wyglada jakbym byla w 20 tyg.
nie ma reguly na wielkosc brzuszka
U mnie niby coś jest ale w sumie jeszcze nic, trzeba sie dobrze przyjżeć a jestem w 4 m-cu...choć wieczorami jak sie rozbiore to nie ma wątpliwości (bo ja zawsze szczuplak byłam) a tak moge uchodzic jeszcze za nieciężarówkę ;)
Dokładnie :)
Mi też pierwsze "wzdęcie" wyszło po 4 miesiącu, a prze to że jestem wysoka, to pod koniec ciąży nikt nie chciał mi uwierzyć, że niedługo rodzę. Z drugiej strony dzięki temu brzuszek nie przeszkadzał mi tak bardzo, jak dziewczynom z poważną piłeczką :)
ja dzis zaczynam 17 tydzien, a moj brzuszek widac od 16, najbardziej wieczorami, jak mnie wydmie czasem to wygladam jak bym byla w 7 m-cu, az oko sie cieszy
ja ok 10-12 tc wyglądałam jakbym przytyła, zaniedbała się po prostu, później moje "sadełko" zaczęło przypominać ciążę :) teraz 21 tc wyglądam jak ciężarówka pełną gębą :)