Widok

darmowe próbki

Rodzina i dziecko Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Czy znacie jakieś stronki gdzie można dostać darmowe próbki np. kosmetyków, pieluszek czy innych gadżetów dla dzieci???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja się zarejestrowałam tam ponad miesiąc temu i nadal cisza
www.naszekobiece.fora.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
darmowe próbki to można dostać w aptekach :) Ja ostatnio pochodziłam i popytałam czy mają coś dla maluszków i troszkę różnych próbek dostałam - poznałam też dzięki temu firmy, o których wcześniej nie słyszałam. Mam nadzieję, że kosmetyki spełnią swoją rolę i wybiorę dla małej coś odpowiedniego :)
Nusia: po prostu nie odpowiadasz na ich apele, na ogół kontaktują się e-mailowo. Jeśli zgłosisz się do badania, to mogą zadzwonić, żeby np umówić się na dostawę.
Jak nie będziesz chciała brać udziału w akcjach promocyjnych, to nie reagujesz i tyle.
Im częściej się zgadzasz, w tym lepszych testach bierzesz udział...
dziewczyny a ja wyczytalam ze zeby dostac jakies probki trzeba im odesłac poczta podpisane oswiadczenie ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych czu cos takiego - to mi sie juz odechcialo :-)
o wklejam to co dostalam od nich "Drogi Ekspercie aby uzyskać dostęp do pozostałych Ankiet Produktowych podpisz i wyślij do nas oświadczenie ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych."

ja tez to dostałam po zarejestrowaniu, ale skąd wziąc to oświadczenie??
jest na stronce do pobrania :))
to jest normalne oświadczenie, coś podobnego się wpisuje np na CV.
http://darmowe-probki.pl - masa darmowych próbek od wielu różnych firm
http://darmowe-probki.pl
i rzeczywiście na tej stronie można kliknąc i przysyłają darmowe próbki?ktoś próbował?
wszystkie sa tam darwowe probki
czy z tej stronki http://darmowe-probki.pl jak dostanie sie jakies produkty to trzeba je jakos oceniac? jakas ankiete uzupelniac?
też jestem ciekawa..
próbki np. kremów dal dzieci mają w aptekach - wystarczy zapyatć
18.x zamówiłam darmowe katalogi na tej stronce i dziś już je otrzymałam. zobaczymy jak będzie z próbkami kosmetyków :)
ja zamowilam katalogi we wtorek... wiec czekam.
a probki tez wybralas? czy pislas jakies zgloszenia do tych stronek co podaja czy wybralas opcje ze 5 katalogow i oni za ciebie wysylaja zapytania??
zamówiłam 5 katalogów i podobno oni maja sami wysłac. ja pomimo tego wybrałam próbki.
hahah czyli zrobilam tak samo ;) to czekamy... jak cos juz dostaniesz to daj znac
a tu link do próbek proszku Lovela :
http://lovela.pl/o-programie.html

może przyślą...

co prawda Pampersa "zamówiłam" jeszcze pod koniec września i mieli wysłać próbki pieluszek w ciągu 2 tyg. i do dziś nie dostałam :P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry