Widok

odciski, jak usunąć?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Zdrowie Temat dostępny też na forum:
czy usuwaliście odciski chirurgicznie? jeśli tak to możecie polecić jakiś gabinet i orientacyjny koszt?

mam odcisk na zewnętrznej stornie palca u stopy, próbowałam maści, płynów, plastrów ale pomimo "odpadnięcia" odcisku on nadal odrasta:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może to nie odcisk tylko brodawka?
odcisk
Polecam Park Urody http://www.parkurody.com.pl
A nie masz przypadkiem problemu z kręgosłupem - tak słyszałem ( w/g medycyny nie konwencjonalnej). Łatwo sprawdzić po podeszwie butów, gdzie najbardziej jest starta. Porównaj oba buty jednocześnie ( te najwięcej używane, tylko nie szpilki, bo to bez sensu) . Można to też sprawdzić na takim podeście do badania stóp (fotopodoskopowa rejestracja i analiza stóp) ETC 1 piętro obuwie dla dzieci. Badanie rozłożenia nacisku na stopie. Można z tego coś by było wywnioskować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podłączam się do pytania. ja tez mam straszne problemy z odciskami już od kilku lat. Niby wyleczone a ciągle odrastają. Podobno odciski robią się od niewygodnych butów ale ja mam już mam tyle par, że w to nie wierzę. Kupując buty bardzo zwracam uwagę na ich kształt i wyprofilowania, a jednak odciski ciągle powracają.

Znalazłam taki gabinet: http://www.podolog.info.pl czy ktoś może z niego korzystał?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hop

możecie polecić jakieś konkretne miejsce? najlepiej Gdynia
Mi odcisk wycial chirurg :-)
milia u kogo byłaś?
bolesne?
Chirurg z miasteczka we wschodnim wojewodztwie :-)
Sam zabieg bezbolesny(znieczulenie miejscowe) kuśtykalam przez okolo 4-5 dni :/ (nie chcialam sie faszerowac lekami i troche ze strachu balam sie stąpac z uwagi na szwy, chyba 2-3 szwy zalozyl, ranka miala dlugosc ok.3 cm). Wyciety z korzeniami, zabieg mial miejsce kilka lat temu, trwal ok 15 minut. Borykalam sie z tym okropnym odciskiem(bylam mloda ok.17 lat mialam) na ktorego nic nie dzialalo, nie wiem skad sie wzial ale do dzis nic mi sie takiego nie przytrafilo
dzięki za odpowiedź:)

to moze ktoś poleci kogoś z trójmiasta?

Szczerze mówiąc, łatwo znaleźć wszystkie informacje, których potrzebujesz online odnośnie polecanych podologów. Dodatkowo, sklep podologiczny Leopard ma wszelkie niezbędne produkty pielęgnacyjne które są potrzebne w celu utrzymania ładnego wyglądu stóp

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

tanie meble kuchenne?Jakie (71 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?

do góry