Widok

*** oddaj krew ***

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może uda mi się namówić chociaż kilka osób na kolejny odcinek akcji dzielenia się krwią z potrzebującymi?

10 LISTOPADA 2007, Żabianka godz. 10 - 14

My jedziemy :)

A tu informacje, które dostałam od kolegi z zaprzyjaźnionego forum:

"10 listopada 2007 w Gdańsku Żabiance, od godz. 10 do 14, kolo kosciola pw. Chrystusa Odkupiciela, będziemy po raz 10 (od 2005 roku) gościć ambulans Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa i trwać będzie akcja pod hasłem "Krew ratuje życie".

Po raz trzeci będziemy się starali zrobić coś więcej - nie tylko oddać krew.

8 września zorganizowaliśmy akcję krwiodawstwa i festyn pod hasłem "Bezpieczna droga" gdzie mówiliśmy o potrzebie bezpieczeństwa na drogach. Nasze zaproszenie przyjęły służby mundurowe, fundacje, stowarzyszenia i prywatne firmy.
Na naszej akcji 8 września 2007 krew oddało także kilku kierowców i stąd zrodził się pomysł kolejnej akcji z ich udziałem.

10 listopada pogoda na Pomorzu będzie już raczej nie specjalna więc na ten dzień planujemy akcje krwiodawstwa i zaproszenie kilkunastu trójmiejskich fanklubów różnych marek samochodów i motorów. Wiemy, że są to ludzie świadomi ciągłej potrzeby krwi w naszych szpitalach a jednocześnie na tyle otwarci i chętni do pomocy, że już mamy deklaracje uczestnictwa w tej dopiero planowanej imprezie.

Dla zmotoryzowanych - tych na czterech czy na dwóch kolkach ale nie tylko, bo dla każdego kto będzie chciał oddać krew, planujemy kawę, domowe ciasto, myślimy o jakiś konkursach, może zaproszeniu jakiegoś VIP-a.
Już pozyskaliśmy kilku sponsorów. Po prostu nie chcemy tylko ściągnąć tych ludzi do nas by oddali krew,
chcemy także coś dla nich przygotować, by poczuli się docenieni, by poczuli się u nas dobrze"

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba sie tam wybiore,moze koms pomoge;)Tym berdziej ze mieszkam nie daleko a w Odkupicielu bralam slub;)

image
Pewnie, Anula :)

Przy okazji może zorganizuje się małe spotkanie forumkowe :) :) :)

ja już próbowałam oddać krew kilka razy - zawsze mi czegoś brakuje... a mój mąż jest dawcą krwi...

image
image
może przytargam męża...

image
image
jakie dokumenty trzeba miec przy sobie?

image
mi do tej pory wystarczał dowód osobisty :)

no i książeczka krwiodawcy :)

ja idę , któryś raz z kolei, ale pierwszy raz za namową ludków z forum samochodowego (zaprzyjaźnione forum mojego męża choć ja chyba też już jestem spaczona:))

image
image
Jak miło :)
Ja też trafiłam na ten temat na forum moto.

Parę informacji o poprzedniej akcji:

http://www.odkupiciel.net.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=608&Itemid=50

http://www.odkupiciel.net.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=613&Itemid=50

http://www.galeria.czywarto.pl/Krwiodawstwo/index.html

up

image
image
up :)

:)

Beata.tr , napisałam do Ciebie maila. fotki z sobotniej akcji:))

image
image
eh i znowu nie udało mi sie pomóc:( a obiecałam sobie ze nastepnym razem i d.... :( niestety stan zdrowia na to nie pozwala

Rabitko, dziękuję :)

Kamiś, Ty mi się tu nie martw. Kuruj się i ciesz, że w końcu udało Ci się wrócić do domu. Do córeczki i męża. Zdrówka!!!

Inne tematy z forum Żabianka

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry