Widok

oddam ubrania 36/38

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, może znacie kogoś, kto potrzebowałby ciuchów :) Mam trochę ubrań, które ubrałam kilka razy, a potem "wyrosłam", zwłaszcza po ciąży ;) Są w bardzo dobrym stanie, a u mnie leżą tylko w szafie. Chciałabym je oddać komuś, kto ich potrzebuje - nie oddaję do PCK bo z tymi ciuchami ponoć różne rzeczy się dzieją, a ja chciałabym, żeby to się jeszcze komuś przydało :) Przewijały tu się wątki odnośnie pomocy róznym osobom potrzebującym, więc może ktoś ma jakieś informacje, komu mogłabym to podesłać.
W razie czego proszę o kontakt na maila.
http://zuzanka-czaruje.blogspot.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znam rodzinę w Rumii, która jest biedna. Mama , tata i 6 dzieci. Potrzebują wszystkiego. Mają córkę 17 letnią bardzo szczupłą no i mama też szczupła. Mogłabym to odebrać eentualnie i im przekazać bo nie mają auta.
Napisałaś, że możesz podesłać to mogę podać adsres na meila to będą mieć niespodziankę :)
Magda, bardzo CIę poproszę o maila (o ile już nie napisałaś :) bo ktoś sie odezwał ale nie wiem czy to Ty). Cieszę sie, że znalazł się ktoś, komu się to przyda :)
Napisałam meila ...:)
mnie by sie przydało...akurat zjechałam strasznie z wagi, lub chetnie wymienie sie,bo mam rozmiary 38/40 a to wszystko na mnie wisi

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

do góry