Widok
dekoracja kościoła - dywan
Witajcie
Potrzebuję rady: kościół, w którym mamy ślubować ma dość brzydką posadzkę (chyba lastryko) a do tego jest długi, wysoki i biały, więc przydało by się coś na "ocieplenie" wnętrza.
Może znacie firmę wypożyczającą dywan/chodnik ? - ja znalazłam niestety tylko taką z pasiastym!!! chodniczkiem:(
Potrzebuję rady: kościół, w którym mamy ślubować ma dość brzydką posadzkę (chyba lastryko) a do tego jest długi, wysoki i biały, więc przydało by się coś na "ocieplenie" wnętrza.
Może znacie firmę wypożyczającą dywan/chodnik ? - ja znalazłam niestety tylko taką z pasiastym!!! chodniczkiem:(
hihi, ja w tym kosciele I Komunie mialam :-) a cala reszte (chrzest, bierzmowanie, slub) - na gorze u Michala Archaniola. bo to kiedys jedna parafia byla :-)
oli-wka, moze ze Sw. MIchal proboszcz CI wypozyczy dywan?? tylko ze on moze byc troche za krotki jak na ten kosciol...
hmm... ale czekaj, tam kiedys byl dywan, pamietam... a pytalas ksiedza???
oli-wka, moze ze Sw. MIchal proboszcz CI wypozyczy dywan?? tylko ze on moze byc troche za krotki jak na ten kosciol...
hmm... ale czekaj, tam kiedys byl dywan, pamietam... a pytalas ksiedza???
nie pytałam, ja się przejmowałam spisywaniem tych papierów (miałam wiele pytań i wątplwości, mało zgodnych ze społeczną nauka Kościoła;) )
a ksiądz z natuty jest mocno zakręcony
tylko wspomnieliśmy czy wpuszczą nam dekoratorkę przed ślubem
rozmawialiśmy dosyć dawno marcu - kwietniu, jakoś tak.
teraz zaczynam się przygotowywać konkretnie
a ksiądz z natuty jest mocno zakręcony
tylko wspomnieliśmy czy wpuszczą nam dekoratorkę przed ślubem
rozmawialiśmy dosyć dawno marcu - kwietniu, jakoś tak.
teraz zaczynam się przygotowywać konkretnie
kościół ma niewidoczne na zdjęciu nawy, więc wejście w tej wersji jest od tamtej strony.
przyznasz, że takie girlandy wyglądają bardzo ładnie (trochę gorzej z funkcjonalnością)
a to zdjątko z sieci, czyli jak to robią Amerykanie, jeżeli uda mi się wkleić
http://img272.imageshack.us/my.php?image=wa380ne9md.jpg
przyznasz, że takie girlandy wyglądają bardzo ładnie (trochę gorzej z funkcjonalnością)
a to zdjątko z sieci, czyli jak to robią Amerykanie, jeżeli uda mi się wkleić
http://img272.imageshack.us/my.php?image=wa380ne9md.jpg