Widok

dekoracja kościoła

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
proszę o pomoc szukam ekipy perfekcyjnej z pomysłami i w dobrej cenie do dekoracji kościoła plisssssssssssss
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dolaczam do prosby):
image
Temat rzeka,zapraszam do kontaktu email, może zainteresują Panie nasze propozycje.
Pozdrawiam
Elżbieta Dussa
Studio Glorioza
image
STUDIO FLORYSTYCZNE GLORIOZA
KOMPLEKSOWA OPRAWA ŚLUBÓW www.glorioza.net
email;edussa@wp.pl tel;(+48)693 126 042
Zapraszam do nas. Proszę o kontakt na maila dekoracje@dekori.pl lub tel 503 812 521.

image

image

image

Pozdrawiam serdecznie, Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam
To i ja się zareklamuję :)
Zapraszam do obejrzenia strony www.malarstwo.britain.com.pl

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zapraszam serdecznie do zapoznania się z naszą ofertą;
Proponujemy profesjonalne dekoracje:
kościoła, sal, samochodów i inne

info@agatadekoracje.pl
tel.508-414-614
www.agatadekoracje.pl

image
image
image
image
www:http://www.agatadekoracje.pl tel:508 414 614

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Zapraszam na naszą stronę slubnedekoracje.republika.pl oraz do kontaktu slubnedekoracje@op.pl Proszę podać w jakim miesiącu mają Państwo ślub i w jakim kościele to zrobimy dla Państwa wycenę.

image
image
Ślubne dekoracje.
Winietki,księgi ślubne, dekoracje kościoła, sali, wiązanki ślubne.
slubnedekoracje@op.pl
http://www.slubnedekoracje.com

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Polecam "MG FLORIS" www.mgfloris.pl

Pani Maria zaplanuje za Was i zorganizuje przyjęcie, zrobi przepiekna dekoracje sali, koscioła, auta, a nawet wyczaruje śliczny bukiet.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kościół:
- dekoracja krzeseł Państwa Młodych i świadków,
- dekoracja klęcznika
- kwiaty przed ołtarzem
- dekoracja ławek kwiaty żywe+ organza wstążka
- świeczniki
- stojaki z kwiatami
Niskie ceny 504 935 523 weronika-k4@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam. Wykonuję dekoracje od 3 lat. kompleksowa dekoracja kościoła kosztuje 500 zł. Art. dekoracyjne do wyboru ( tiule, organzy, stroiki do ławek, świeczniki, bramy tiulowo- kwiatowe, pokrowce, stojaki do kwiatów, dekoracja przed ołtarzem, anioły, kolumny)
Zapraszam. Mogę przesłac fotki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam,
poprosze o oferte i wycene dekoracji koscielnych na maila mimila@wp.pl
Slub: kościół sw. Jozefa Wygoda ŁĄczyńska, 4 września 18.30
poproszę o ofertę równieżdotyczącą dekoracji kościelnych agata_borej@tlen.pl Slub:kościół św. Józefa gdynia leszczynki w październiku
Ja również poproszę o ofertę na maila karolcia7x@wp.pl. Ślub będzie 12 czerwca w Kościele Niepokalanego Serca Maryji w Gdyni (Karwiny)
Podpisuję się pod tymi słowami. Pani Maria ma naprawdę super pomysły i dobre propozycje. Korzystamy z jej usług i zawsze nas zachwyca tym co potrafi wyczarować z kwiatów i nie tylko. Szczerze polecam.
ja polecam P. Grażynę napisz do niej:
strojeniaslubne@wp.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zapraszam do nas.
Proszę napisać maila co Panią interesuje. Wszystko do uzgodnienia.
dekoracjeslubne@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jeśli z okolic Wejherowa to zdecydowanie polecam kwiaciarnię Brooklyn, Panie są bardzo profesjonalne i mają bardzo fajne pomysły, podaję telefon do właścicielki: P. Dorota 500-176-113
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zapraszam do siebie...
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/dekoracja-kosciola-ogl3581557.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
http://www.malarstwo.britain.com.pl
Polecam :)
http://www.malarstwo.britain.com.pl
Polecam :)
Witam.
Chcę podzielić się moim zdaniem na temat dekoracji kościoła. Są to obserwacje osoby, która co tydzień jest na ślubie i ogląda wszystko z daleka - gram na ślubach.

Wg mnie wszystkie niemal dekoracje w kościele zawierają biały materiał na krzesłach i klęcznikach. Panie dekoratorki i Panny Młode, z daleka wygląda nieciekawie. Często klęczniki i krzesła są obłożone materiałem w kolorze prześcieradłowej bieli, a na tym suknia w kolorze np. bieli śmietankowej lub ecru wygląda fatalnie. Faktura materiału sukni, np. koronka, tiul też nie prezentuje się dobrze na prześcieradłowych pokrowcach. A jeśli suknia jest biała i gładka, to znika w bieli krzeseł, nie widać jej kształtu, fasonu itp.

Biała lub ecru suknia z ciekawym fasonem dobrze prezentuje się na ciemnych, drewnianych krzesłach (może obłożonych materiałem eleganckim, np. w kolorze przewodnim). Klęczniki też lepiej zostawić drewniane, udekorować kwiatami.

Ma któraś firma tego typu zdjęcia? Myślał ktoś o tym?

Białe dekoracje wyglądają pięknie, ale dopóki na nich panna młoda w bogatej sukni nie usiądzie.

Ciekawa jestem Waszych opinii
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Częśto Kościoły mają dostępne piękne krzesła, do których wystarczy z tyłu delikatny "kawałek bieli" plus np kwiaty.
Osobiście nie podobrają mi się te przescieradła porozwieszane wzdłóż koscioła i na krzesłach. i zgadzam sie, że częto Panna Młoda zlewa się z tym nadmiarem bieli...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Termin nauk przedślubnych w parafii Joachima i Anny w Gdańsku Letnicy to
1. 11 - 13 kwietnia
2. 30 maja - 1 czerwca , prowadzone są przez małżeństwa i księdza. Zgłoszenia i bliższe informacje: e-mail: kurswczs@gmail.com, koszt 180 zł od pary

Zgadzam się w 100 %

Ja osobiście korzystałem z usług Pani Ewy Szumińskiej z dekoratorni Dzika Róża. Zajęła się ona nie tylko kościołem, ale również i salą weselną oraz wiązanką :) Wszystko wyglądało przepięknie, co widać doskonale na zdjęciach i nagraniach. Do tego muszę wspomnieć o bardzo miłej atmosferze w momencie omawiania wszelkich szczegółów. Gorąco polecam, bo satysfakcja gwarantowana.

z gdanska?

http://www.agatadekoracje.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry