Widok
jak ja tam bylam to troche odstaszyla mnie sala,pamietam ja jeszcze ze studniowki sprzed 5 - ciu lat-nic sie nie zmienila nawet wykladzina na podlodze tylko ze teraz obrzydliwie brudna wykladzina.nie wspomne o komunistycznym wnetrzu i przymusu indywidualnego dekorowania sali-jakby ktos mial na to czas i ochote tuz przed slubem. ja nie bylam zadowolona tym co widze.
Z ta dekoracja to chyba zalezy od ludzi. My mielismy wesele w szkole na stolowce i tez musielismy ja sami zrobic lub wynajac firme. Jak zebralismy rodzine (ok 10 osob) to samo stojenie sali bylo super impreza. Wyszlo nam swietnie. Napompowalismy sprezarka 1500 balonow, oklejalismy slupy, ustawialismy stoly, dekorowalismy parapety. Calosc byla w niebieskich, blekitnych i bialych kolorach, uzylismy piasek z plazy, muszelki, swieczki, ladne kamyczki. Wszystkim gosciom sie podobalo, a my mielismy ogromna satysfakcje no i zaoszczedzone pieniazki.
P.S. Sorry za brak polskich znakow...
P.S. Sorry za brak polskich znakow...
My też sami stroimy. Od jednej z forumek kupiłam tanio tiul. Do tego będą balony i ręcznie robione róże. Kosztowało nas to niecałe 200 zł. Zostało jedynie strojenie:)), ale chyba sobie poradzimy. A każda firma dekoratorska zedrze z Ciebie sporą kasę, nie czarujmy się.
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
YPLOCKA - MAM MAŁO CZASIKU, ALE CI PODPOWIEM :-)
Z DEKORACJĄ SALI JEST TAK, ŻE NIE MOŻNA POPRZEDNIEGO DNIA (A PRZYNAJMNIEJ JA NIE MOGŁAM!!!) STROJONA BYŁA OD 10-TEJ W DNIU ŚLUBU, BO SALA BYŁA WYKORZYSTYWANA DO ŚNIADAŃ!!! RÓWNIEŻ ZWINĄĆ DEKORACJĘ TRZEBA BYŁO OD 4-TEJ DO 7 MEJ PO WESELU !!!!!
U MNIE STROIŁY PANIE Z ARTLINE (ZDJĄTKA NA WWW) BO SAMA BYM SIĘ NIE WYROBIŁA!!!
MASZ DWA WYJŚCIA - (1) WYNAJĄĆ KOGOŚ KTO UMIE BARDZO SZYBKO SIĘ RUSZAĆ - (2) ZMIEŃ SALĘ :)!! CHOCIAŻ JEDZENIE W NOVOTELU JEST PRZEPYSZNA, A SALA USTROJONA WCALE NIE TAKA OKROPNA :)
BUZI WITCH
Z DEKORACJĄ SALI JEST TAK, ŻE NIE MOŻNA POPRZEDNIEGO DNIA (A PRZYNAJMNIEJ JA NIE MOGŁAM!!!) STROJONA BYŁA OD 10-TEJ W DNIU ŚLUBU, BO SALA BYŁA WYKORZYSTYWANA DO ŚNIADAŃ!!! RÓWNIEŻ ZWINĄĆ DEKORACJĘ TRZEBA BYŁO OD 4-TEJ DO 7 MEJ PO WESELU !!!!!
U MNIE STROIŁY PANIE Z ARTLINE (ZDJĄTKA NA WWW) BO SAMA BYM SIĘ NIE WYROBIŁA!!!
MASZ DWA WYJŚCIA - (1) WYNAJĄĆ KOGOŚ KTO UMIE BARDZO SZYBKO SIĘ RUSZAĆ - (2) ZMIEŃ SALĘ :)!! CHOCIAŻ JEDZENIE W NOVOTELU JEST PRZEPYSZNA, A SALA USTROJONA WCALE NIE TAKA OKROPNA :)
BUZI WITCH