Widok
Ja cieszyłam się, że wynajeliśmy firmę bo tydzień przed ślubem choroba rozłożyła mnie na łopatki. Nie byłabym w stanie sama siedzieć na sali i czegokolwiek robić. Poza tym ja niestety nie mam takiego zmysłu dekoracyjnego;) a nie kazałabym przecież mamie czepiać się po drabinach;)
Ale są dziewczyny, które same robiły dekoracje i też bardzo ładnie im to wyszło.
Ale są dziewczyny, które same robiły dekoracje i też bardzo ładnie im to wyszło.
różyczka ja też się bałam że wyjdzie nieładnie, też zastanawiałam się nad firmą, przed samym weselem miałam stresa że jednak oni by to zrobili profesjonalniej ale powiem ci, że nie żałowałam, mam kilka zdjeć to ci wyśle mailem ale później bo teraz troszkę jestem zajęta i za taką kasę miałam sporo tych dekoracji które zresztą potem częsciowo udało mi się odsprzedać, kilka mam do tej pory :)
Wesele mieliśmy na 150 osób (przyjechało 145).
W cene wliczone były:
- małe "winogrona"(w miejscach gdzie ten cały "wąż" przyczepiony był do sufitu)
- duże (na każdym filarze + pod lampami na ścianach)
- podwójne serce z balonów
- węże z balonów w przejściu na salę taneczna
Nie pamietam jednak ile dokładnie było tych punktów z balonami:(
Sale taneczną mama dekorowała sama.
Zdjęcia wysyłam na maila.
(Wesele było w Oleńce na górnej sali)
W cene wliczone były:
- małe "winogrona"(w miejscach gdzie ten cały "wąż" przyczepiony był do sufitu)
- duże (na każdym filarze + pod lampami na ścianach)
- podwójne serce z balonów
- węże z balonów w przejściu na salę taneczna
Nie pamietam jednak ile dokładnie było tych punktów z balonami:(
Sale taneczną mama dekorowała sama.
Zdjęcia wysyłam na maila.
(Wesele było w Oleńce na górnej sali)
Część zdj wysłana, zostały jeszcze 4. Nie mogę znależć stołów z bliska, ale na białym obrusie były 2 serwety - bordo i złota, do tego napewno świeczniki złote były i osobno w kwiaciarni zamówiłyśmy drobne stroiki z kwiatów, widać je na jednym z tych zdjęć, które Ci wysłałam. Nie pamiętam czy coś jeszcze było;)
Krulewna jeśli chodzi o jedzenie i obsługę - nie musisz się niczym martwić!!! Jedzenie jest rewelacyjne i jest go dużo (my mieliśmy menu za 120 zł razem z poprawinami a i tak jedzenia zostało tyle, że każdy dostawał paczke na droge i reszte , np kotletów, mroziliśmy). Puszcze Ci kilka zdjęć dań jak znajdę;)
Jeśli chodzi o pokoje......hmmm...... tu juz się ktoś może czepiać bo 5 gwiazdek to tam pod tym względem nie ma;) Ale w zasadzie goście nie przyjeżdzają tam spać tylko się bawić prawda?! Dodatkowym plusem przy takiej liczbie gości jak my mielismy jest to, że można sie z nimi dogadać i nie krzyczą, że w pokoju 2 osobowym położyłaś 4 os - a płacisz tylko za łóżko, a nie za osobę. U nas cała młodzież spała na materacach.
Wesele było bardzo udane,o czym najlepiej świadczyło to jak się rodzina bawiła(a rodzina to taka "TYPOWO POLSKA" - jak jej dobrze to je, pije i bawi się do upadłego jeśli tylko orkiestra na to pozwala).
Ze strony "Oleńki" nie musisz naprawde sie o nic martwic! Powodzenia
Jeśli chodzi o pokoje......hmmm...... tu juz się ktoś może czepiać bo 5 gwiazdek to tam pod tym względem nie ma;) Ale w zasadzie goście nie przyjeżdzają tam spać tylko się bawić prawda?! Dodatkowym plusem przy takiej liczbie gości jak my mielismy jest to, że można sie z nimi dogadać i nie krzyczą, że w pokoju 2 osobowym położyłaś 4 os - a płacisz tylko za łóżko, a nie za osobę. U nas cała młodzież spała na materacach.
Wesele było bardzo udane,o czym najlepiej świadczyło to jak się rodzina bawiła(a rodzina to taka "TYPOWO POLSKA" - jak jej dobrze to je, pije i bawi się do upadłego jeśli tylko orkiestra na to pozwala).
Ze strony "Oleńki" nie musisz naprawde sie o nic martwic! Powodzenia
Różyczko nie ma za co; przemyśl na spokojnie czy się Wam będzie chciało to robić samemu (mi akurat to niezmiernie się podobało), rozważ wszystkie za i przeciw, nas akurat trochę to zmęczyło bo sala weselna była no kawałek spory od domu i takie jeżdżenie praktycznie od środy do piątku troszkę nas zmęczyło, niemniej jednak mam fajne wspomnienia i zdjęcia z tego strojenia, było wesoło, mi jeszcze koleżanka nawet brwi depilowała na miejscu :), powodzenia w podjęciu decyzji.