Widok

dekoracja samochodu na przyssawki

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jeszcze wczoraj w ktoryms watku widzialam fajna dekoracje na samochodzie ktora przymocowana byla na przyssawkach. Skladala sie z jakiejs linki czy zylki i gozdzikow. Mozecie pomoc mi ja odnalezc? Bo za zadne skarby swiata dzis juz nie moge tego wyszukac. Dziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam do sprzedania ok. 30 sztuk nowych przyssawek - takie jak: http://www.allegro.pl/item415223275_musia_przyssawki_do_mocowania_dekoracji_slub.html - cena za sztukę 0,8 zł; odbiór w centrum Gdańska
Są do kupienia w kwiaciarni na Żabiance, na Pomorskiej vis a vi wejścia do sklepu Zatoka , cena 3,50szt
my mieliśmy dekoracje samochodu z kwiaciarni ale też na przyssawki i choć trudności były w zamocowaniu(padało) to dekoracja się trzymała a nawet ciężko było ją potem odczepić,polecam
image
image
dziewczyny a gdzie kupic te przyssawki na allegro sa po 1zl za sztuke ale boje sie ze nie zdaza przyjsc do piatku wolalabym kupic tylko gdzie???

ja kleiłam taśmą. Jak mi pani zaśpiewała 19 zł za przyssawkę to uciekłam czym prędzej :)

podobno do przyssawek lepiej nie woskować samochodu.
My mieliśmy bluszcz z frezjami też na przyssawki i naprawdę mocno się trzymał na masce

w motyw i kolor przewodni są tez auta z dekoracją na przyssawki
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=533514&t=462443

ja nie narzekam na przysawki w dniu naszego wesela padało i dosyc mocno wiało a kierowca nawet szybko jechał i mimo tego nie mieliśmy dekoracji na szybie.
Cena... ciężko mi powiedzieć bo płaciłam za wszystkie kwiaty i dekorację razem no i robiła to florystka z Lęborka.
Kolezanaka ma racje przyssawka nie jest dobrym rozwiazaniem,rade dac tasme dla pewnosci. Juz nie mowie co sie dzieje w mrozne dni,lub deszczu
a zdradzisz nam sekret ile taka dekoracja kosztowala w kwiaciarni? Moze choc rzad wielkosci.
Hey dziewczyny. Dekoracja - przyssawki trzymały sie super mimo wysokiej temperatury... Naszą dekorację robiliśmy wzorując sie właśnie na tej o której wspominacie... Wykonanie bardzo łatwiutkie. kwiaciarka przygotowała nam same elementy. Wszystko jest wykonane z ratanu, łatwo się przyczepia drucikiem do przyssawek. Storczyki mimo wysokiej temp. trzymały sie rewelacyjnie.
no to chyba sie jutro przejde do kwiaciarni i popytam, bo chce do tego przyczepic kwiatki i wlasnie ukryc pod nimi te przyssawki, zeby one tylko trzymały, bo juz widze jak podczas jazdy dekoracja nam "odfruwa":)

dziewczyny ta żyłka to jest wiklina dekoracyjna morzna ją kupić w kwiaciarni lub w jakiej hurtowni z kwiatami i ozdobami a jak fajnie sobie ułożycie kwiaty to przylepców nie będzie widać, zresztą i tak tego nikt nie zauważy bo tak nprawde to tylko wy macie kontakt z samochodem a goście widzą go z daleka
No wlasnie, ja tez chcialabym zrobic sama. Juz sie zastanawialam czy to nie jest podobne do takiej linki na pranie ;-) sa roznokolorowe, cos by sie dobralo ;-) Pytanie czy te przyssawki nie wygladaja kiczowato na czarnym samochodzie? Na zdjeciach jest OK ale jak w rzeczywistosci?
to juz nie wysylam maila :) a ja tez chce miec cos takiego, tylko inne kwiatki, a zastanawiam sie, co to jest ta "żyłka" czy cos tam innego, bo sama chciałabym takie cos zrobic:)

tak, to wlasnie ta czarna "beemwucha" na stronie candidy.
BARDZO, bardzo dziekuje za pomoc. Buziaki.
to ja podaje maila: madralaz@interia.pl
a ta dekoracja (jeśli to ta sama) jest na stronie www.candida.com.pl

do góry