Widok

dekoracja samochodu - szukam pomysłu

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, mam problem z dekoracją samochodu ślubnego. Może coś doradzicie?:) A może któraś z Forumek wykonuje dekoracje na samochód?:) Samochód jest srebrny, wiązankę będę miała z różowych róż, a suknia jest biała ze srebrną koronką.
Mój narzeczony wymyślił coś takiego - białe szarfy, a na nich malutkie różowe róże, żywe, takie, jak w wiązance. W sumie pomysł niezły, tylko jak to zrobić?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widze ze masz gadu - napisz do mnie to powysyłam ci troche zdjec dekoracji - moz ecoś cis ie spodoba, coś ujmiesz, coś dodasz....

foto nr 2 czyli calutkie czarne i moj piekny naklada pol matowy lakier. Na poczatku bylam przeciwna, ale widzialam juz probke i wyglada niezle.

iza - to wasze auto to z foto nr 1 czy nr 2 , bo w 1 ma złoty dół :)

takie dyskretne prawda? też mi się spodobały od razu ... tylko że u mnie będzie bluszcz ... tak jak i w kosciele

papilio1@op.pl
czyli dziewczyny macie takie samo zdanie jak ja. Minimalizm, ale nie chcialam pisac aby nie sugerowac niczego jednakze utwierdzilyscie mnie w przekonaniu, ze im mniej tym lepiej w tym przypadku.

Tokio sliczne dekoracja
Osobiście nie podobaja mi sie również te szarfy i wielkie bukiety na masce... Iza wymyśl coś delikantego a będzie prześlicznie.
ja będe stroiła sama, będe się wzorowała na tym poniższym zdjeciu ale zamiast tak dużej ilości kwiatów będzie żywy bluszcz gdzieniegdzie wepnę jakieś kwiaty .. samochód mamy biały

image
image

image

papilio1@op.pl
Studio Florystyczne Glorioza z Żabianki wykonuje ślubne dekoracje samochodów w przystępnych cenach.(reklama w weselniku) Pozdrawiam
Super foura Izaqueen :-)
Twój samochodzik jest akurat obłędnie piękny i nie stroiłabym go niczym. Dobrze go tylko umyć, wypolerować i i będzie robił wrażenie. Inne forumki mnie pewnie zakrzyczą ale jak dla mnie samochody z wielkimi kokardami i wiązankami na masce wyglądają jak grobowce do kompletu brakuje tylko czarnych napisów na szarfach. Jak dla mnie najładniej wyglda samochód bez dodatków.
Heheh ja tez szukam pomyslu na strojenie naszego samochodu takze 'podczepiam' sie do watku. A to kilka zdjec samochodu, jest caly czarny.

image

image

p.s wciaz trzymam rezerwacje na limuzyne, ktos bylby zainteresowany przejeciem?

Wercia ja bym podobnie nie dawała róż na szarfie, tak jak Dori napisała, że też jej się to nie podoba :) dałabym kokardki fajne przy klamkach i tam róże, na masce fajnie upięła białą organzę i na masce dała czerwone róże - taki nieduży stroik; ja się mogłabym zająć taką dekoracją, ale napisz do mnie na maila :)

wzorowane na tym - ty mozesz dac te stroiki z rózowych róz na maskę
aha - całośc sama robiłam :)
image

tego typu szarfy mi sie nie podobają ....
image

jeszcze kilka inspiracji w twoich kolorach:
image

image
image
image
image
image
image
image

wejdz tutaj
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=543640&t=462443

np. mój samochód byl z szarfami z tiulu i bordowymi aksaminymi różami na klamkach( taka była tez w wiazance)
z tiulu byłytez zrobione 3 duze róze
kokardy na klamki
oto foto
image
image

do góry