Widok

dekorowanie ................

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam i pisze z pytaniem, czy ktos korzysta, korzystal lub widzial efekty pracy firmy dekorujacej Dorado. Zastanawiamy sie nad dekorowaniem przez nich naszej sali i jak na razie tylko oni spelniaja nasze wymagania, tylko nie wiemy czy sa solidni, uczciwi itp. Czytalam ze z zaproszeniami robili jakis problem, ale mi chodzi tylko i wylacznie o dekoracje, sal, samochodu czy kosciola. Bede wdzieczna za szczere odpowiedzi, pozdrawiam wszystkich. Jagusia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też się zastanawiałam nad tą firmą, ale po przeczytaniu postu "dorado to oszuści" zaczynam się zastanawiać czy warto...
Wysłałabym odpowiedź na maila, ale jak nie ma, to napisze na forum. Byłam na weselu w Gdyni u Franciszkanów i stała tam dekoracja tej firmy. Wysokie białe stojaki ze sztucznymi ślicznymi kwiatami - sztuk 5x2, i nic więcej. Wiem że wzięli za to 300 zł. Jak dla mnie za duzo kasy a za mało dekoracji. Za 40 min 300 zł. też bym chciała tyle zarabiać. Ale same stojaczki ładne i gustowne.
zrób jak uważasz, najlepiej na spotkaniu ustal jak, gdzie i co mja byc...
i najlepiej jesli to bedzie okreslone w umowie, jak masz umowę, to jestes Pania i możesz wymagać...
wiesz, jeden ma dobre doświadczenia drugi średnie, ale nie jest powiedziane ze jeśli ktos sie sparzył raz, to inni którzy korzysatli z ich usług tez, bo inaczej firma by splajtowała... napewno sa i klienci którzy byli zadowoleni, jestem tego pewna, ja bede miała innego rodzaju dekoracje niż balony i dlatego nie korzystam z ich usłu

powodzenia,
meg

Moze wie ktos cos jeszcze?
Ja korzystam z firmy E-still z Oruni. Za 550 zł mam balony , ozdobienie stołów, stojaki z kwiatami, girlandy kwiatowe i inne rzeczy na moje rzyczenie. Polecam. Może akurat będzie odpowiadać
E-Still to ponic dawne "Dorado" !!!

chyba dawny Gest (czy coś w tym stajlu) Eliza ;-)

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
Chyba Witch ma racje - Dorado istnieje nadal (we Wrzeszczu - obok "Manhattanu")

[img]image[/img]

ups... wiedzialam, ce to jest cos z czegos, no patrzcie, nie trafilam ;o)

do góry