Widok
Do DELPHI prowadzi stałą rekrutację też Agencja Pracy WORK SERVICE we Wrzeszczu koło Randstad vis-a-vis przyst. tramwajowego "Miszewskiego". Ich ogłoszenia pojawiają się prawie codziennie i mnóstwo osób tam przychodzi. Byłem tam niedawno na rozmowie na inne stanowisko (nie produkcyjne) i przez ok. 30 min. przeżyłem istny 'młyn'. Powinnni zamontować drzwi kołowe (działające jak kołowrotek, bęben itp.), nie zwykłe - taniej by na tym wyszli ;-).
Witam
Obecnie jestem pracownikiem działu SMT.
90% nowo przyjętych pracowników trafia na ten dział więc troszkę mogę się wypowiedzieć. Atmosfera, kontakty pomiędzy ludźmi dość dziwne.
Jest kilka pseudo brygadzistek które próbują kierować tym działem bez umiejętności wykształcenia jak i wiedzy merytorycznej.
..
Pozdrawiam Ania
Obecnie jestem pracownikiem działu SMT.
90% nowo przyjętych pracowników trafia na ten dział więc troszkę mogę się wypowiedzieć. Atmosfera, kontakty pomiędzy ludźmi dość dziwne.
Jest kilka pseudo brygadzistek które próbują kierować tym działem bez umiejętności wykształcenia jak i wiedzy merytorycznej.
..
Pozdrawiam Ania
Ja jestem w miarę zadowolony. Praca nie jest ciężka. Mam w porządku brygadzistkę. Fakt że jestem w dosyć specyficznym miejscu, więc nie mam też oglądu na to jak inni robią. Debilny system zmianowy. Zmiany co tydzień. Gdyby były np. co miesiąc to dałoby radę się przyzwyczaić. Jedyne co mnie boli to pensja. Pracuję u pośrednika na rzecz jeszcze jednego pośrednika. Podejrzewam, że firma za moją pracę płaci tyle ile by mnie zadowoliło póki co. Zamiast odpowiadać na ogłoszenia manpower radzę skontaktować się bezpośrednio z CRS, albo z Adecco czy WorkService. Te dwa ostatnie oferują umowę o pracę, podobno nikt z CRS nie przeszedł nigdy do Delphi bezpośrednio.
mowicie ze tak malo zarabiacie nadgodzin duzo itp. a ja jezdzilem tam jako kierowca u kesmera ktory wykonywal uslgi transportowe dla eaton potem delphi 30 dni w samochodzie jak trafilo ze zjechles w piatek to sobote w domu byles w niedziele rano 7 godz. pociag do gdanska 12 godz w gdansku sroda rozladunek w barcelonie , telefon tomek jedz do langen lonshajn/niemcy/ tel. wyrzuc tarczki wypisz urlopowkie jak cie zlapio powiedz ze szef jechal spokojnie dojedziesz w sobote zaladujo berlin jest gotowy itp 6 miesiecy jazda noco kolejki na granicach siedzenie i spanie w dzien przy 25 stopniowym upale na powietrzu w aucie 40 stopni jak szyby pouchilene kesmer jak kasy sie nahlapal to bogiem sie stal i w glowie mu sie poprzewracalo to nie tak zle placili jemu ja pierwsze 2 miesiace pracy 4000tysiace a 4 pozostale 2200 bo obcinali jemu stawki /plakal/ i nadal tak placi 3 miesiace i nastepny kierowca tylko sam to ma z10 tirow i 8 malych zus na najnizsza ,ale jak by nie bylo to fortune zrobil w delphi dzis jest gosciem 5 osobowek a jeszcze 15 lat wstecz chodowal swinki pomidorami chandlowal troche jelczem jezdzil i normalnie rozmawial a ci co u niego pracowali maja go gdzies a ja tylko zakrzepow sie nabylem od tego siedzenia po 6 miesiacach w aucie zbraku ruchu na koniec wywalal bo mu auto za duzo palilo , za wolno jezdzilem a wogole to hamem bylem taboly z samohodu wywalil i roboty gdzie indziej szukac kazal sprawiedliwosci nie ma nie bylo i nie bedzie choc w waszych terenach przez ploty skacza i o prawa pracownikow walczyli to z miernym skutkiem ale tak to jest na tym swiecie ze jak kase zrobisz to reszta /ludzie /to narzedzie do powiekszania majatku do tego nic nie warci jak sie popsuje to nastepne czeka w kolejce hej omku
W tej firmie moim zdaniem największym problemem są osoby które zajmują stanowiska pseudo dowodzące bez doświadczenia, umiejętności a także wiedzy merytorycznej.
Popatrzmy na brygadzistki. To proste Panie najczęściej z kaszubskich wiosek którymi można łatwo manipulować. Kilka z nich to swoja głupotą przebijają największych idiotów zeszłego wieku.
Popatrzmy na brygadzistki. To proste Panie najczęściej z kaszubskich wiosek którymi można łatwo manipulować. Kilka z nich to swoja głupotą przebijają największych idiotów zeszłego wieku.