Widok

DELPHI....KOKOSZKI...

Praca Temat dostępny też na forum:
Ktos pracowal w tej firmie? Chcialabym dowiedziec sie czy tam jest w porzadku....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21

Pracowałam tam w 2013/2014 wytrzymałam 10 miesięcy. Mówie wytrzymałam bo niektóre zachowanie kobiet było tragiczne,szczególnie do nowych trochę wolnejszych osób.Ja sobie po kilku miesiącach zasłużyłam na jako taki szacunek bo dość szybko łapałam i byłam obeznana po kilku miesiącach na kilkunastu liniach i norma była wyrobiona. Z większość nadgodzin i przesiadywania w weekendy uratowała mnie szkoła,brygadzistka pytała do umęczenia,jak nie miałam szkoły to przychodziłam,pomimo że wydawało się to dobrowolne koleżanka mi powiedziała że dobrze na to patrzą jak się chociaż czasem przychodzi w week endy.Miałam tam znajome lepsze i gorsze, niektóre mnie wkurzały ja je pewnie też jak miały gorszy dzień. Sztuka polegała na tym żeby wyczuć ile można sobie pozwolić. Miałam szaloną liniową, jak z motorkiem, każdego dnia - podziwiałam oraz bardzo dobrą brygadzistkę i bardzo się cieszę że u niej byłam.Nie polecam jednak gdy ma się rodzinę...ja córki niestety prawnie w ogóle nie widywałam, teraz po części zbieram tego owoce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech szlak trafi ta bande zlodzieji.
Szkoda slow oboz pracy i tyle
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cała ta firma to jeden wielki przekręt. Przetargi to fikcja. Wygrywa zawsze Wasmer a Stara gwardia dzięki się tylko zyskami.
Pracownikòw mają w d*pie liczy się tylko ile jeszcze można wytargać na przekretach.
Zastanawiam się ile jeszcze centrala będzie tolerować taki proceder.
Nie polecam podobnie jak poprzednicy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Popełniłem wiele błędów w życiu, ale zatrudnienie się w tym obozie odbija się czkawką do dzisiaj.
Przestrzegam wszystkich!
To chory zakład w którym nikt normalny nie wytrzyma długo.
Banda oszołomów!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie,ona jest z pelo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracowałem w tym bardaku 5 lat temu i widzę, że nic się nie zmieniło. A dużo Ukraińców tam teraz jest?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja to mam nadzieje, ze w końcu zabraknie im nowych ludzi do pracy i zaczną szanować pracowników
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

moja znajoma tam pracuje i jest teraz strzębkiem nerwów.
Nie polecam- mobing i pensja głodowa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze że trafiłam na te opinie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słyszałam że nawet z zemsty potrafią byłych pracowników po sądach ciągać.
Szkoda słów, po wakacjach odchodzę z tego obozu nie zakładu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie! uwolniłem się po kilku miesiącach pracy w tym obozie.
Co za ulga.
Zdecydowanie odradzam pracę w tym obozie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przestrzegam wszystkich planujących pracę w tym zakładzie!
Lepiej w markecie na kasie niż z tymi imbecylami.
Traktowanie ludzi jak najgorszy sort.
Płaca głodowa!

Szukam osob do pracy w budynku Delphi na umowe o pracę - reprezentuję firmę Argus (recykling tworzyw), potrzebuje osobę do segregacji tworzyw i detali z tworzywa. Kontakt na naszej stronie argusjm.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poprostu tam się pracuje a nie opierdala
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Obóz pracy. Dwie przerwy od 8:50 do 9:10 i od 12:00 do 12:10. Czyli nie masz czasu żeby normalnie zjeść. Palacze mają gorzej bo mają do wyboru albo zapalić albo zjeść. Ukraińcy ci rozkazują. Chodź moim zdaniem w Polsce to Polaków się mają słuchać. Nie można normalnie odpocząć. BHP bezsensowne. Zamiast 2 godzin to 8. Wiadomości o zanieczyszczaniu środowiska nikomu nie są potrzebne. Zarobki nie adekwatne do funkcji. Spóźnisz się 15min to wielka tragedia. Nie spytają o twój dojazd. Kary za nie oddanie fartucha. Pracownicy legalnie wnoszą alkohol. Ochrona nic nie sprawdza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To szefowa dzialu kadr? Jędza jakich mało pewnie z pisu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
To kobieta zakompleksiona patrząca na wszystkich z pogardą. Powinna pierwsza poleciec za podejscie do pracowników. Tyle lat, zasiedziala sie uczestnicząc w przekrętach starej gwardii.
Mam nadzieję że ten nowy prezes wywali stary uklad powiązany z wasmerem. Pierwsza powinna polecieć szaza. Wielka pani ma wiele za uszami.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
@baton, wy lepiej uczcie się od tych Ukraińców i róbcie to samo to wam na zdrowie wyjdzie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak nie chcesz skonczyc w psychiatryku to nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kokoszki

Błoga Bysewska (9 odpowiedzi)

Osiedle domków jednorodzinnych w zabudowie bliźniaczej powstaje w dzielnicy Kokoszki, na styku...

do góry