Widok

DELPHI....KOKOSZKI...

Praca Temat dostępny też na forum:
Ktos pracowal w tej firmie? Chcialabym dowiedziec sie czy tam jest w porzadku....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
Chciałabym cie poinformować ze masz błędne info przeszło kilka osób z CRS-u bezpośrednio do Delphi znam te osoby bo z nimi pracuje ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj już nie przesadzaj na linii malowania nie jest tak źle pamiętaj ze kierownik zawsze jest wymagający tam jest tylko jedna osoba która wykańcza ludzi psychicznie i jest to zębowa wróżka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Chyba 1600 na tej umowie miałeś :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawe a może ty jesteś taką bryg. z kaszubskiej wioski , że tak piszesz ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Taka jest prawda kaszubi góra w delphi.
Normalny człowiek, tym bardziej kobieta nie pozwoli sobie pozamiatać w głowie. O czym to świadczy? o prostocie i braku inteligencji. Każdy pracownik jest człowiekiem i zasługuje na szacunek czego brakuje w stosunkach bryg- operator
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Praca na akord nie jest lecz tak jak wszędzie minimum krajowe. Praca męcząca psychicznie nie fizycznie , wypłatę masz jak w zegarku ubezpieczonym się jest lecz umowę trzeba podpisywać co miesiąc. Praca na 3 zmianach :/ Nie na każdym dziale jest tragicznie trzeba mieć szczęście :/ omijać odlewnie , płytki , doblo i mini kargo - tam to masakra!

Praca nie dla każdego - kuuuu*&esko nudna ! i bez żadnych perspektyw na przyszłość idzie się tam bo jest się na studiach i trzeba je opłacić lub ma się kredyt i ostatecznie brakuje lat do emerytury :/ ( tacy ludzie tam pracują) Dlaczego tam pracuję ? - Bo się uczę :) ale jak tylko skończę studia spieprzam stamtąd!

W 2013 zatrudnili ponad 50 osób i bardzo się tym szczycili że zrobili wiele miejsc pracy po nowym roku w 2014 w styczniu zwolnili te osoby . śmieszne :) Teraz brak rak do pracy i trzeba zasuwać za 2 osoby :p

Ogólnie pod sumując -,, Nie będzie się robiło przełączników przez całe swoje życie ,, - prace tak naprawdę na chwilę. Często się ludzie zwalniają . Odchodzą i przychodzą nowi:p Nie ma co tam z kimś wdawać się w dyskusję bo później ploty lecą i się ma nieprzyjemności - taka dobra rada odemnie na przyszłość :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mnie zwolniono znienacka z powodu ( prawdopodobnie , bo nie wiem ) ,że ni spodobałam się jeden Pani na linii. Zwolniona nagle bez wytłumaczenia bez okresu wypowiedzenia. To CHAMSTWO!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mozesz powiedziec jak wyglada rozmowa? Dzwoniono do mnie i zaprosili mnie na rozmowe, ale pani przez telefon powiedziala, ze bedzie jakis ' test?' kartkowka czy jak mam to rozumiec??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zlozyc jeden przelacznik bardzo prosty kazdy to zrobil. ci co nie zostali przyjeci to z innych powodow ..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A przyblizysz jak rozmowa wyglada? Trudno sie dostac? Dlugo trwa rozmowa? I ten przelacznik to duzo czesci??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
6 czesci kazdy to sklada rozmowa ogolnie czy chcesz na stale czy ci sie podoba jak wejdziesz na hale czy masz dojazd dobry itp nic trudnego ;)
czesci barzo proste jak klocki lego. przedszkolak by zlozyl ale nie kazdy podobno ma test zalezy na jaki dzial idziesz ..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hej. napiszcie czy tam dojezdza jakis autobus?:) czy jest szansa dostac sie tam bez samochodu?? jak dojezdzaja, to napiszcie jakie linie. Dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pod sam zakład dojedziesz 126 z Wrzeszcza PKP i 525 z Gd Głównego, przystanek Rakietowa na żądanie.
Jest jeszcze możliwość dojechania na przytanek Nowatorów i stamtąd ok 10 min drogi, 157 z Wrzeszcza, 167, 367 z Głównego :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawe na jakim dziale jesteś lub linii skoro tak dobrze wiesz gdzie nie iść ? widocznie wszędzie byłeś a to świadczy , że nigdzie cię nie chcą na dłużej-stałe :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Na akord musisz wyrobic norme a kto ja ustala? mysle ze napewno nie ktos kto siedz przy maszynie.tam jest mobing i oboz pracy ktos powinien glosno o tym powiedziec
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie polecam bo nerwowo mozna sie wykonczyc
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie jest ,nie wrto
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Komentatorzy,dlaczego nie piszecie o konkretach? prawda jest taka, ze zatrudniają pracownika przez agencje pracy np. ADECCO na poł roku i nie przedluzaja zatrudnienia (dlatego jest duza rotacja ), dodatkowo zwalniają pracowników, którzy według zakładu zarabiają za dużo. Warunki socjalne i bhp zerowe, praca na stojąco w temperaturze +32 st.C ,zdarzają się zaslabniecia. Praca w tej firmie jest odzwierciedleniem polskiej gospodarki: gdzie związki zawodowe? gdzie Inspekcja Pracy? Dlaczego Urzad Pracy nie ma nic do powiedzenia w tej sprawie? gdzie Gazeta Prawna? gdzie dziennikarze szukający sensacji?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
a spróbuj się odezwac to brama otwarta, procz wyzysku nic tam nie ma
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy jesteś świadoma Anno tego że kierujesz wyzwiska i obelgi pod konkretnym adresem i te osoby mogą zrobić z tego użytek - zastanów się nad tym - tak na marginesie brygadzistka musi być wymagająca od niej się wymaga więc i ona wymaga , a jak się komuś czyjaś twarz nie podoba to nie musi patrzeć na nią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kokoszki

Błoga Bysewska (9 odpowiedzi)

Osiedle domków jednorodzinnych w zabudowie bliźniaczej powstaje w dzielnicy Kokoszki, na styku...

do góry