Widok

DELPHI....KOKOSZKI...

Praca Temat dostępny też na forum:
Ktos pracowal w tej firmie? Chcialabym dowiedziec sie czy tam jest w porzadku....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
kiedys firma przynajmniej z nadgodzin zapewniala transport do domu a teraz tułaj sie po nocach,radz se sam..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rzadko która firma produkcyjna zapewnia obecnie transport. ~eli, trza mieć auto (na gaz nie jest już takie drogie w eksploatacji) lub dobrego kolegę z pracy i przestać narzekać...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
no tak trzeba sie dostosowac jak firma zabiera nam resztkowe przywileje., skoro kiedys mogłbyc zapewniony transport z nadgodzin a teraz maja nas gdzies, algida nie ma jakos z tym problemu ,zaraz pewnie przeczytam,ze jak mi sie nie podoba to mam spadac do algidy:) zreszta nie tylko w tym, premia jest tak żenująco niska.Biedne te zielone plakietki mamione umowami z delfajem tułają sie najpierw przez agencje min. 2 lata a potem jeszcze smieszne umowy z delphi na czas okreslony tułać sie na takiej czasówce. plus minus 7-8lat zanim sie dostanie jesli wogóle sie dostanie na czas nieokreślony,to stawia firme w niekorzystnym swietle,pom nie dziwota, z ciagle cowe przyjecia nie maja szacunku do ludzi to ludzoe nie czuja przynaleznosci do firmy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie wy serca nie macie!!!! brygadzistki od siedmiu bolesci,zero zrozumienia i wyrozumialosci!!! jak mozna po roku zwolnic dobrego pracownika!!! jedna glupio-madra i druga jeszcze glupsza sumienia nie macie, ludzie maja rożne problemy w zyciu, zycze wam abyscie sie znalezli w takiej cizkiej sytuacji losowej jak Ania a potem niech was menadzer wywali z roboty na zbity pysk!!! ze tez wy ludziom w oczy nie wstydzicie sie spojrzec, kiedys bedziecie mialy czyjes zycie na swoim sumieniu!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram opinię !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracuję tam 2lata. Praca ciekawa. Większość rzeczy się potwierdza. Mianowicie umów rzadnych do Delphi. Zmuszanie i szantaż do nadgodzin i sobót,... .Liniowe nie wiem po co one są,nic nie robią tylko zamęt wprowadzają.To powinny robić brygadzistki a nie chodzą co chwilę na papierosa. Zarobki niskie. Bez Twojej wiedzy wpiszą Cię na nadgodziny na sobotę i musisz przyjść. Jak chcesz się wypisać to Cię brygadzistka potraktuje jak niewolnika który nie ma prawa odmówić i nie ma prawa dożycia prywatnego.Powinni się wziąć za niektóre brygadzistki a przede wszystkim liniowe bo one są nie potrzebne.Bardzo fajnie pracuje się z inżynierami i można się od nich dużo nauczyć.Pewne zmiany i mogłoby być super w tej firmie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie mogę was czytać??? pracuję w Delphi + - 10 lat nie jestem brygadzistką ani liniową - przykro mi że tak wszystkich oceniacie ---same panie tam pracujące stwarzają taką atmosferę nienawiści- od słowa do słowa same tak obgadujecie swoje koleżanki które dają sobie radę wszędzie i na każdym stanowisku---szlag was trafia -- nie wiem z zazdrości czy nienawiści--- ja osobiście nie narzekam praca ciekawa- potrzebne umiejętności manualne---płaca zawsze na czas--ubezpieczenia--skoro tak narzekacie???Co was tutaj tak mocno trzyma skoro tak wszyscy narzekacie????? pracujecie przez Adecco CRS macie możliwość przesunięcia do Delphi???? no ale trzeba uczciwie pracować??? a nie --- no dziś do domu bo wykonywana praca mi się nie podoba???? nie pasują wam wszyscy którzy wam nie przytakują?? Pamiętajcie że praca to nie zabawa----i nie kółko towarzyskie --a najlepsza koleżanka utopi Cię w łyżce wody---ja osobiście polecam i zapraszam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
praca ciekawa? haha dobre
Firma ktora powinna sie nazywac mobbing a nie delphi
Witam
Pracowałem w tej firmie 3 lata.
Powiem jedno nie polecam, fatalna organizacja, bałagan, złe traktowanie pracowników, mobing i co najlepsze idiotyczne brygadzistki.
Chociaż nie nie pracowałem na stanowisku produkcyjnym to i tak ma sie dość tego traktowania
Ściema leci z kilometra.
Szacunek ludzi ulicy. Każdy wie by ta firmę omijać tylko wsioki tam pracują bo nic nie potrafią tylko w d*pe wlazic i jo!
Teraz dopiero będą jaja. Wraca Stary klopotek na prezesa firmę wasmer czekają teraz tłuste czsay.
Stara gwardia znowu przy pełnym korycie.
Brawo centrala strumyk zmini się w rzeke

byl Klopotek i juz nie ma

czarny Polaka zwolnił.
Taka to firma.
Nawet dyrektor zakładu nie ma tu nic do powiedzenia, bo jakiś manager zza oceanu widzi tylko słupki w excelu
Pracuję w tym obozie kilka miesięcy mam zamiar przeczekać jeszcze tam zimę i uciekać o ile wytrzymam. W Delphi panuje dewiza "kto w Delphi ppracuje w cyrku się nie śmieje". Ogólna tragedia. Kłopotek zaczął dbać o personel to go odwołali. Teraz jeszcze trzeba tyrać za Ukraińców bo albo udają że nic nie rozumieją albo robią powoli żeby mieć nadgodziny i nikt im nic nie powie. Omijać szerokim łukiem!
Witam.

Czy jest możliwość zatrudnienia w tej firmie?

Aktualnie poszukuje pracy, mam 22 lata innych szczegółów nie podaję ponieważ interesuje mnie jakiekolwiek zajęcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak nie chcesz skonczyc w psychiatryku to nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@baton, wy lepiej uczcie się od tych Ukraińców i róbcie to samo to wam na zdrowie wyjdzie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam nadzieję że ten nowy prezes wywali stary uklad powiązany z wasmerem. Pierwsza powinna polecieć szaza. Wielka pani ma wiele za uszami.
To kobieta zakompleksiona patrząca na wszystkich z pogardą. Powinna pierwsza poleciec za podejscie do pracowników. Tyle lat, zasiedziala sie uczestnicząc w przekrętach starej gwardii.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
To szefowa dzialu kadr? Jędza jakich mało pewnie z pisu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kokoszki

Błoga Bysewska (9 odpowiedzi)

Osiedle domków jednorodzinnych w zabudowie bliźniaczej powstaje w dzielnicy Kokoszki, na styku...

do góry