Widok

demetrios model 3049

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co myślicie o tej sukience?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
HMM już od dawna mam ją na oku:))
Jest śliczna. Widziałam ją na targach weselnych tylko białą i nie robi takiego wrażenia. Pani ,która obsługiwała wtedy stanowisko powiedziała ,ze jest dostępna w salonie więc sama nie wiem czy skusić się na przymiarkę . Tamta miała rozmiar 10 ,nie wiem czy się wcisnę bo wczasy odchudzające dopiero przede mną:)))
Ale ta złota jest fantastyczna i bardzo lekka, tren nie powinien sprawiać problemu.
Ja miałam demetrios 4195, tren mial ok 1,5m. Tren podpinalo sie pod spod - na weselu bawilam sie do 5 rano i wogole mi nie przeszkadzal, tylko proponuje wziac dodatkowe agrafki bo czasem tasiemki od podwiazania trenu urywaja sie.
gosik fajna :)
Nie mam pojęcia.niedawno pojawiła sie na stronce. opsu zadnego konkretnego nie ma.poza tym jest tylko jedno ujęcie tej sukienki. a szkoda... jak pojawi sie w gdansku mam nadzieje,ze przymierze i zobacze co i jak.rzeczywiscie z tym trenem moze byc problem.
image
demetrios ma piekne suknie, ale nie wiadomo co potem z tym trenem zrobic (sa nieodpinane) sama mialam juz upatrzona suknie ale ze wzgledu na tren zrezygnowalam
ale piękna!!!
ale co z trenem?
podpinany czy jak się z nim tańczy?
szukam czegoś co mie wydłuuuuuuuży :)
image

Mi się też podoba, nawet byłam wczoraj w salonie we wrzeszczu ale jej jeszcze nie mieli. W kolorze białym jest w Warszawie a w złotym bedą mieli wkrótce we wrzeszczu.
mi tez sie podoba, ladna, no ale figurke trzeba miec...........:-)
A mi się podoba, bardzo, fajnie jak się ma taaaką figurę ;) weż jeszcze poprawkę na to, że zdjęcia nie oddają rzeczywistości i suknie w salonie wyglądają nieco inaczej ;)

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Mnie się nie podoba
do góry