Widok

demetrios model 3049

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co myślicie o tej sukience?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam suknię demetriosa model 4195 . Na weselu suknia sprawiła się znakomicie. Tren był podpięty, szalałam do 6 rano i ani razu nic sie nie popsuło ani nie rozwiązało. Do tego suknia pięknie sie prezentowała podpięta , pięknie kręciła i układała w tańcu.
To ta
http://www.lisaferrera.pl/product_info.php?products_id=10&osCsid=fac243eeabfed3816beb6a1d241fb6ce

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to posiadam ją do sprzedaży.
Zainteresowanych proszę o kontakt
szymanskam2@wp.pl
Ja mam dokładnie takie same spostrzeżenia. Sukienki, które na zdjęciach prezentują sie efektownie w rzeczywistości bardzo rozczarowywują. Nie zachwycajcie się upozowanymi zdjęciami, tylko oglądajcie wszystko w rzeczywistości i przede wszystkim przymierzajcie. Może się okazać, że najlepiej leży na Was sukienka, na którą byście nigdy nie spojrzały. Na zdjęciu nie widać jakości materiałów i koronek oraz wszelkiego rodzaju zdobień.
Byłam w salonie Lisa Ferrera na wysepce we Wrzeszczu. Przymierzałam w styczniu już nowe sukienki z kolekcji 2006.
Wcześniej byłam w grudniu - to koniec roku, stara kolekcja i stan sukienek nie był zadawalający. Niektóre wygladały juz strasznie, ale wcale mnie to nie dziwi skoro tyle babeczek je mierzy przez cały rok. Szczerze w grudniu nic nie przymierzyłam...
wybrałam sobie sukienke agnes (w suwalkach- bo mam blisko), dol 247 a gora 3059 ale z dlugim rekawem.pozdrowionka :))
Wiem już wszystko. Mierzyłam ją dziś i akurat mają kremową w salonie wypożyczną z innego sklepu. Jet boska i szczerze trochę inna niż na tym zdjątku, ale teraz jeszcze bardziej mi się podoba. Nie wiem którą wybiorę bo dwie demetrioski sa teraz u mnie na pierwszym miejscu. :)))))
a tren ma podpinany?
tak ma podpinany i to fantastycznie bo nawet nie widać ,że jest podpięty i nie przeszkadza.
Cała suknia jest super lekka i delikatna. Mi się podoba:)))
pisalas ze jest troche inna niz na zdieciu jakie sa roznice jesli mozesz napisac. dzieki.
hmmm no zawsze zdjęcie nie oddaje tego co w realu. Sama góra ,czyli to zdobienie jest nieco bardziej bogata i bardziej widać szczegóły czyli te kryształki na całej sukni. I na zdjęciu wydaje się jakby była taka bardzo smukła i oplatająca ciało prawie do kloan a jak ja przymiarzyłam to ma śliczna delikatną linię "A" i nawet pasowała na mnie pomimo ,że mam typową BARDZO kobiecą figurę czyli krągłości i wcięcia w pasie mi nie brakuje. To nawet dobrze bo nie muszę się głodzić do sierpnia żeby wyglądać tak anorektycznie jak ta modelka:)))))))))))
Ale mój typ to jednak model 4189-piękna. A zresztą sama już nie wiem , już zgłupiałm od tego mierzenia:)))
juz kilka razy slysze o tym modelu ale jakos nie moge go znalezc na stronie demetrios i lisa ferrera nie ma go moze masz zdiecie?
jest w wątku na forum zaraz znajdę. Ale zdjęcie nie oddaje wcale uroku tej sukni.
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=72054&t=70907
tu jest w całej okazałości.
no piekna ale czy tren jest podpinany mi sie podobala 882 ale jak zmierzylam to sie okazalo ze tren ma poltora metra i nie jest podpinany i wygladala duzo gorzej niz na zdjeciu
jest podpinany i nie ma problemu ale w 3049 jest wygodniej bo ma inny materiał. A tem tren jest pięknie haftowany i BARDZO efektowny. No sama już nie wiem. Jak wrócę z wczasów odchudzających za dwa tygodnie to poszaleje w salonach w Gdyni i dopiero bede miała mętlik:)))
do góry