Widok

dentysta nfz

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny,

Potrzebuje dostac sie do dentysty na nfz, czy ktos zna namiary gdzie jeszcze mozna na fundusz isc do dentysty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
GUMed przy Orzeszkowej 18, Poradnia Stomatologii Zachowawczej
SKIM gabinety dentystyczne na ul. dmowskiego we wrzeszczu, ul.żabi kruk gd. główny i jeszcze ul. jaskółcza sprawdz wnecie na ich stronie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przychodnia na burzyńskiego
na stornie nie widzę, placówki skim wewrzeszczu. czy ocs blizej zaspy znajdę. i jak to wygląda z terminami?
miladent
na Zabiance w przychodni na ul.Gdynskiej.chodze do dr Jarosiewicz,bardzo mila lekarka.Polecam
dentical we Wrzeszczu wszyscy są godni polecenia.
image

image
Malmed na Rotmance.
Skim we wrzeszczu na dmowskiego jest na pewno od tego roku więc trzeba zadzwoni do rejestracji i tam podadzą numer. A jest to przy samej kolejce skm
na Dmowskiego we Wrzeszczu czekałam 4 ( cztery!) dni, pewnie dlatego że niewiele osób o tym miejscu wie, rejestracja 58 58 58 378

Inne tematy z forum Zdrowie

Psychiatra doktor Piasecki Gdańsk Wałowa ktoś coś wie? (8 odpowiedzi)

Podobno dobry lekarz ale nie wiem. Któraś z pań sie u niego leczy? Depresje, menopauzy? Napiszcie...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (411 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry