Widok

dentysta nfz

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny,

Potrzebuje dostac sie do dentysty na nfz, czy ktos zna namiary gdzie jeszcze mozna na fundusz isc do dentysty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
GUMed przy Orzeszkowej 18, Poradnia Stomatologii Zachowawczej
SKIM gabinety dentystyczne na ul. dmowskiego we wrzeszczu, ul.żabi kruk gd. główny i jeszcze ul. jaskółcza sprawdz wnecie na ich stronie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przychodnia na burzyńskiego
na stornie nie widzę, placówki skim wewrzeszczu. czy ocs blizej zaspy znajdę. i jak to wygląda z terminami?
miladent
na Zabiance w przychodni na ul.Gdynskiej.chodze do dr Jarosiewicz,bardzo mila lekarka.Polecam
dentical we Wrzeszczu wszyscy są godni polecenia.
image

image
Malmed na Rotmance.
Skim we wrzeszczu na dmowskiego jest na pewno od tego roku więc trzeba zadzwoni do rejestracji i tam podadzą numer. A jest to przy samej kolejce skm
na Dmowskiego we Wrzeszczu czekałam 4 ( cztery!) dni, pewnie dlatego że niewiele osób o tym miejscu wie, rejestracja 58 58 58 378

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (4 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

do góry