Widok

dentysta w Gdyni

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam pytanko - kto moze mi polecic jakiegos dobrego dentyste, z w miare nowoczesnym gabinetem, w Gdyni w centrum?
Z gory dziekuje za wszystkie sugestie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja od wielu lat chodzę do jednej jedynej ,która gabinet ma w połowie Świętojańskiej: Grażyna Muszyńska, tel. 58 620 8238. Jest bardzo dobra,bardzo dokładna, i nie droga. Koszt plombowania (plomby światłoczułe)- 90zł

image
image
O, dziekuje za namiary, majls:-) Tylko jedno pytanko mam jeszcze - czy sprzet jakis w miare nowoczesny jest w tym gabinecie? Chodzi mi o takie podstawowe sprawy, jak laser do usuwania kamienia, czy "odsysaczka" do sliny
no oczywiście, a mi sie u niej podoba to, że nakłada ci tzw. śliniak, a do tego używa jednorazowych rękawiczek o zapachu mentolu,a szybko obrotówka jest z delikatną wodą cytrynową, odsysacze do śliny są również jednorazowe z gumy,więc jest o wiele przyjemniej. Babeczka daje również często różne próbki past, i mówi co i jak wygląda. Nie naciąga na zbędne koszty. Mój mąż ostatnio robił u niej piaskowanie wszystkich zębów i zapłacił100 zł.

image
image
ja tez mam/miałam jedną p. Bożena Stasiak ale o kontakt musiałabym zadzwonić do domciu

image
image
Wiperek, jakbys kiedys pamietala, to ja bardzo chetnie:)
A wstepnie to nastawiam sie na te pania doktor od majlsa (wielkie dzieki raz jeszcze, majls!). Ja do tej pory to leczylam sie w Bielsku, stad musze na nowe zbierac baze na lekarzy, bo w tamte okolice to juz raczej nie zawitam:)

image

nie ma sprawy, przypuszczam, że wyjdziesz od niej zadowolona. Do niej dojeżdża nawet moja koleżanka,która mieszka w Gdańsku na wiszących ogrodach......jest zadowolona i zamierza nadal do niej chodzić.

Miłej i bezbolesnej wizyty życzę.

image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (27 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

do góry